El GIRONA COSTA BRAVA – CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL s’ha imposat per partida doble en el V CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS EN RUTA.

0
434

En categoria masculina hi ha hagut durant tota la prova una emocionant lluita entre l’equip baixempordanès i el GEEG de Girona. Al primer relleu en Lluís Fco. Martín del GEEG ha lliurat el testimoni en primera posició tot establint un nou récord del tram de 5 km amb 15:50. Per la seva banda Pere Ruiz, el representant del GICB-CAP ha arribat 14 sg més tard en segona posició. El segon rellevista del GICB-CAP , en Jaume Quintana, ha atrapat el representant del GEEG a mig relleu i ha completat els 10 km en primera posició amb 23 sg d’avantatge. Però al tercer relleu, en Ruben Castro ha tornat a posar el GEEG al capdavant tot esmicolant el récord del seu company Lluís Fco. Martin, amb un temps de 15:34. Pablo Vazquez del GICB-CAP ha deixat el relleu 13 sg. més tard. El quart relleu ha sigut el decisiu, doncs Fernando Martínez ha posat definitivament el GICB-CAP en primera posició, posició que han mantingut Diego Ribao i Josep Carballude tot completant la distància amb 2h 17:22. En categoria femenina s’ha imposat sense oposició l’equip format per Olga Pagès , Encarna Núñez, Elena Fonalleras, Elisabeth Ungé, Bàrbara Ramón i Cristina Bosch amb un bon temps de 2h 50:55. Val a dir que s’ha establert un nou rècord de participació amb 36 equips, la qual cosa consolida aquesta prova.| Finalment esmentar que els més ràpids als diferents trams han sigut: 5 km masculí .- Ruben Castro – GEEG – 15:34 (rècord del circuit) 5 km femení .- Eva Iglesias – Dragó Clan 19:14 10 km masculí.- Pol Guillen – equip N. B. no federat 30:17(rècord del circuit) 10 km femení.- Encarna Núñez – GICB-CAP 39:01 7,195 km masc.- Enric Vila – U.A.Terrassa “B” 23:35 (rècord del circuit) 7,195 km fem.- Mª Gràcia Coll – Costa Brava 27:15 (rècord del circuit)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.