JUDIT PLÀ, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, A LA “CHALLANGE EUROPEA DE 10.000”

0
1966

El proper cap de setmana tindrà lloc a terres eslovenes, concretament a Maribor, una nova edició de la “Challange Europea de 10.000 metres”. Aquesta competició, considerada un autèntic Campionat d’Europa de la distància, contarà amb la presència de l’atleta de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 Judit Plà. La bona actuació aconseguida el cap de setmana passat al Campionat del Món de Cros Llarg disputat a Brussel•les (Bèlgica), Judit Plà va estar la tercera atleta espanyola en a la línia d’arribada per davant de l’actual campiona d’Espanya, Amaia Piedra, ha permès a Judit Plà realitzar el seu primer test seriós sobre aquesta distància. El bon estat de forma de l’atleta li dóna la confiança necessària per intentar batre el rècord de Catalunya de la distància, 32’57”49, en poder de Maria Luisa Muñoz.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.