Jaume Sabater, a la Marató de Rotterdam

0
607

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Jaume Sabater prendrà la sortida el proper diumenge 4 d´abril en la 24ena edició de la Fortis Marató de Rotterdam (Holanda) en el que serà el seu debut en aquesta distància. Sabater, de 36 anys, té una àmplia experiència en proves de ruta i mitja-marató, i ha escollit Rotterdam per fer el salt a la distància dels 42km 195 m pel carisma d´aquesta prova. La Marató de Rotterdam es disputa des de l´any 1981 i gaudeix de gran prestigi en el mon atlètic a nivell mondial. Es caracteritza per tenir un recorregut molt pla, la qual cosa facilita l´esforç dels atletes. La inscripció supera els 10.000 participants, en una prova que s´iniciarà el diumenge a les 11 hores i que transcorreix pels carrers de Rotterdam, amb sortida i arribada a la zona de Coolsingel, al bellmig de la ciutat. S´espera també un assistència de públic al voltant d´un milió de persones. Paral.lelament a la Marató, s´organitza també la fira Marathon SportExpo, dedicada als esports de resistència.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.