Arrenca la temporada de pista a l´aire lliure

0
429

Aquest cap de setmana arrenca la temporada de pista a l´aire lliure amb dos campionats en els que els atletes del Club Atletisme Tarragona hi tindran una presència destacada. D´una banda, es disputa a les Pistes Municipals de Camp Clar,a Tarragona, el Campionat Territorial de proves combinades, en diferents categories. Prendran part en aquesta competició Adrià Serres, actual campió territorial, Robert Romaní i Ferran Tortosa, en la prova del decathló masculí, així com Anna Solé i Maria Bertran en l´heptathló juvenil. A destacar l´absència de l´actual campió nacional junior de l´especialitat, Carles Torra, que es troba en el procés de recuperació de la seva lesió. D´altra banda, es disputa a Calella el Campionat Català de 10.000 metres, juntament amb una prova paral.lela de 10.000 metres, oberta a tots els participants, en la que prendran part Carles Ferrer i José F. Garcia Navarrete. Aquetes proves marquen doncs la fi de la temporada d´hivern, durant la qual els atletes del Club Atletisme Tarragona han aconseguit fins a onze medalles a nivell català en diferents competicions i hi ha hagut fins a vuit participacions en campionats estatals, tant de cros com de pista coberta. Tots aquest resultats han portat al club a situar-se com a millor club junior masculí de Catalunya, així com a sisè club absolut masculí de segona divisió en pista coberta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.