1ª MARXA NOGUERENCA

0
477

Tindrà lloc el diumenge 18 d’abril del 2004, des de Butsènit d’Urgell (La Noguera). Marxa no competitiva oberta a tothom que hi vulgui participar, corrent , caminant o en BTT, majoritàriament per camins de l’entorn. Dos circuits: un de curt, de 4,7 km. I un altre de llarg, de 18,7 km., havent d’escollir qualsevol dels dos en realitzar la inscripció. Ambdós estaran degudament senyalitzats. La sortida es donarà a les 9 h. del matí pels caminants i a les 10 h. pels corredors i ciclistes, des de la zona esportiva municipal. L’arribada serà al mateix lloc. L’organització disposarà tres avituallaments als km. 3, 8 i 12,3 del recorregut llarg. A l’arribada tots els participants en general rebran un entrepà i hi haurà vi, aigua i refrescos, així com alguns petits obsequis. Dutxes i serveis als vestidors del poliesportiu.| Inscripció: 3 € (és gratuita per als socis del Foment Cultural i Recreatiu) Inscripcions i pagament el mateix dia de la prova, fins ½ hora abans de les sortides, o bé, preferiblement, de forma anticipada, de les següents formes: – Per telèfon: 973.430213 ó 619.021530 – Per fax, al 973.213249 – Per correu electrònic, a : albertbonell44@hotmail.com indicant en tots els casos nom i cognoms, edat , població, i recorregut i modalitat escollits. L’ingrés de la inscripció, amb esment de qui el fa, al compte de “la Caixa” 2100 0389 62 0200136713 En les inscripcions fetes anticipadament caldrà portar el resguard de l’ingrés el dia de la Marxa. L’organització es reserva el dret de no admetre més inscripcions si així ho considera convenient per al bon desenvolupament de la Marxa.Tanmateix, tot allò no reflectit aquí queda també sota la seva decissió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.