Ricard Verge Berrar, es va proclamar diumenge Campió de Catalunya Universitari de Marató amb un temps de amb 2 h. 38´ 30".

0
543

L´atleta nascut l´any 1979 i resident a Sant Boi, cursa els seus estudis a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i els compagina amb un pla d´entrenaments autodidacta, ja que no disposa de cap entrenador personal. La setmana abans de la Marató va participar en la Mitja Marató de Berga on es va classificar en segon lloc. Sense el desgast que representa aquesta participació segurament hagués pogut millorar el seu temps, que el va situar en el lloc 29è de la classificació general. El Ricard es tot un "diamant un brut", que en mans d´un bon entrenador pot arribar a tenir una gran progressió en l´atletisme català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.