El GIRONA COSTA BRAVA – CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL s’ha imposat per partida doble en el V CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS EN RUTA.

0
465

En categoria masculina hi ha hagut durant tota la prova una emocionant lluita entre l’equip baixempordanès i el GEEG de Girona. Al primer relleu en Lluís Fco. Martín del GEEG ha lliurat el testimoni en primera posició tot establint un nou récord del tram de 5 km amb 15:50. Per la seva banda Pere Ruiz, el representant del GICB-CAP ha arribat 14 sg més tard en segona posició. El segon rellevista del GICB-CAP , en Jaume Quintana, ha atrapat el representant del GEEG a mig relleu i ha completat els 10 km en primera posició amb 23 sg d’avantatge. Però al tercer relleu, en Ruben Castro ha tornat a posar el GEEG al capdavant tot esmicolant el récord del seu company Lluís Fco. Martin, amb un temps de 15:34. Pablo Vazquez del GICB-CAP ha deixat el relleu 13 sg. més tard. El quart relleu ha sigut el decisiu, doncs Fernando Martínez ha posat definitivament el GICB-CAP en primera posició, posició que han mantingut Diego Ribao i Josep Carballude tot completant la distància amb 2h 17:22. En categoria femenina s’ha imposat sense oposició l’equip format per Olga Pagès , Encarna Núñez, Elena Fonalleras, Elisabeth Ungé, Bàrbara Ramón i Cristina Bosch amb un bon temps de 2h 50:55. Val a dir que s’ha establert un nou rècord de participació amb 36 equips, la qual cosa consolida aquesta prova.| Finalment esmentar que els més ràpids als diferents trams han sigut: 5 km masculí .- Ruben Castro – GEEG – 15:34 (rècord del circuit) 5 km femení .- Eva Iglesias – Dragó Clan 19:14 10 km masculí.- Pol Guillen – equip N. B. no federat 30:17(rècord del circuit) 10 km femení.- Encarna Núñez – GICB-CAP 39:01 7,195 km masc.- Enric Vila – U.A.Terrassa “B” 23:35 (rècord del circuit) 7,195 km fem.- Mª Gràcia Coll – Costa Brava 27:15 (rècord del circuit)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.