Celebrada amb èxit la I Cursa de Muntanya Gironella – Camp de Parets – Gironella.

0
619

El gironellenc Pere Cardona s´imposa en la 1a edició de la Cursa de Muntanya Gironella – Camp de Parets – Gironella, celebrada el passat diumenge 21 de març. Cardona va imposar un fort ritme des dels primers quilòmetres que només va poder seguir el també corredor de Gironella, Guillem Vilalta (Fila – Domingo Catalan). Al final el podi masculí va quedar format per: 1. Pere Cardona 01:38:01 2. Guillem Vilalta (Fila- Domingo Catalan) 01:38:40 3. Albert Comellas Vilalta (Club Esquí Berguedà) 01:44:28 Pel que fa al podi femeni el 1er lloc va estar compartit per Carme Rial i Silvia Soler, totes de dues de Gironella, que van arribar juntes a meta. En tercera posició va quedar la corredora del CN Sallent, Montse Diaz. 1. Carme Rial 02:29:52 1. Silvia Soler (Centre Alpí Gironella) 02:29:52 3. Montse Diaz (CN Sallent) 02:44:14 Tots els atletes van destacar la duresa de les rampes a la pujada fins a Camp de Parets (1050m) que van ser un dels alicients d´aquesta cursa de 22 km. Classificacio general a : <a href="http://www.centrealpigironella.org">centrealpigironella.org</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.