La Marató Nissan X-Trail de Barcelona arriba als 6.000 inscrits

0
549

La XXVII Marató Nissan Trail de Barcelona, que es celebrarà aquest diumenge dia 21, complirà avui un dels objectius que s’havia proposat al assolir la xifra de 6.000 inscrits entre la marató i la cursa paralel•la d’un terç de marató. A primera hora del matí d’avui divendres s’havien inscrit un total de 5.760 corredors, 4.010 per a la marató i 1.750 per a la cursa de 13,5 kms. Però el frenètic ritme d’inscripcions que s’està produint durant tot el dia a la Fira del Corredor (Palau Nº 2 de la Fira de Barcelona), que aquest matí s’ha obert al públic i continuarà fins el dissabte a les 20.00 hores, permet pensar que aquesta mateixa nit se sobrepasarà la xifra de 6.000 inscrits, molt a prop del rècord de 6.586 al que es va arribar en la del any olímpic de 1992. En qualsevol cas, ja s’ha sobrepassat de llarg la segona més gran participació de la història, els 3.550 inscrits de 2002. Tant la marató com el terç de marató tindran la seva sortida -que serà conjunta a partir de las 8.30 hores del matí- i la seva arribada a l’avinguda Maria Cristina. Els participants a la marató disposaran d’un termini límit de sis hores per a fer els 42,195 kms. del recorregut, mentre que els de la cursa de 13,5 kms. tindran una hora i 45 minuts. Canvis de participants i llebres d’èlit El kenià del Fila Team Benjamin Rotich causarà baixa a la marató i serà substituit pel seu compatriota Hosea Kipyego, qui farà les funcions de llebre fins la mitja marató (en 1h.05’) al primer grup d’atletes d’elit, en el que haurien de ser-hi els també kenians Wilson Kiprono Kemei i Peter Kipserem, i els marroquins Driss Lakhouaja i Abdeslam Serrokh. Abans, fins el km. 10, farà de llebre l’igualadí Roger Roca, qui només participarà all terç de marató, mentre que des del km. 21 fins el 30 serà un altre kenià, Willy Korir, qui marcarà el ritme. Pel que respecta al grup d’atletes que lluitaran pel Campionat de Catalunya, entre els que figuran Toni Bernadó i Benito Ojeda, les llebres seran Claudio Cazorla (fins el km. 10), Josep Maria Rosello (fins la mitja marató) i el tunisià Rachid Amor (fins el km. 32). En cuanto les dones, Teresa Pulido correrà finalmente només el terç de marató. Les dues principals aspirants al triomf, Eva Sanz i la debutant Esther Solera, portaran les seves pròpies llebres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.