ARRENCA LA FIRA DEL CORREDOR DE LA 27ª MARATÓ NISSAN X-TRAIL DE BARCELONA

0
569

Martín Fiz i Alberto Juzdado firmaran autògrafs <br> El Palau del Cinquantenari (Nº 2) de la Fira de Barcelona a Montjuïc acollirà aquest divendres i dissabte la Fira del Corredor de la 27ª edició de la Marató Nissan X-Trail de Barcelona, que se celebrarà el proper diumenge dia 21 de març. Com és habitual, a la Fira del Corredor es concentraran tots els serveis i activitats previes de la prova com les darreres inscripcions per a les dues curses (marató i terç de marató), i entrega de dorsals, xips i samarreta oficial. Tanmateix, a la Fira del Corredor s’hi instalaran diversos estands d’entitats esportives, marques de roba esportiva, productes alimentaris i dietètics, i organitzadors d’altres maratons i curses de fons. Pel que respecta a les activitats programades, destaquen les signatures d’autògrafs de destacats atletes com Martín Fiz i Alberto Juzdado. El corredor vitorià firmarà el divendres a l’estand de Reebok i el madrileny, darrer guanyador de la Marató Nissan X-Trail de Barcelona, ho farà el dissabte al de ‘Fila’, ambdós a les 17.00 hores. També cal destacar la tadicional ‘Pasta Party’ que es farà el dissabte des de les 13.00 a las 17.00 hores i a la qual la organització ha previst unes 3.000 racions. La Fira del Corredor estarà oberta el divendres i el dissabte de 10.00 a 20.00 hores i l’accés a la mateixa serà per la porta Torre Otero de l’Avinguda del Paral•lel, entre la plaça Espanya i el carrer Lleida. Prop de 1.000 voluntaris En l’organització de la 27ª Marató de Barcelona, que aquest any estrena el patrocini de Nissan, participaran uns 1.000 voluntaris procedents de nombroses entitats esportives de la ciutat i colectius com Voluntaris 2000, Voluntaris de L’Hospitalet i Badalona o Els Quixots Radiocomunicació. El major nombre de voluntaris (300) estarà concentrat en els punts d’avituallament ubicats cada cinc quilòmetres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.