JOSEP PERRAMON I QUIMA CASAS SERAN ELS DORSALS Nº 1 DE LA MARATÓ NISSAN X-TRAIL DE BARCELONA

0
586

En absència dels guanyadors de la passada edició, el madrileny Alberto Juzdado i la marroquina Kenza Wahbi, l’organització de la 27ª Marató Nissan X-Trail de Barcelona, que se celebrarà el proper diumenge, dia 21 de març, ha decidit otorgar els dorsals número 1 als veterans atletes catalans Josep Perramon (1) y Quima Casas (F1), que són els que més vegades han disputat l’emblemàtica prova catalana. El manresà Josep Perramón, de 62 anys, ha participat en les 26 edicions de la Marató celebrades fins ara des de que aquesta va nèixer el 1978 amb el nom de Marató de Catalunya, mentre que Quima Casas, nascuda fa 56 anys a Sant Feliu de Pallerols, nomès s’en ha perdut les dues primeres. Josep Perramón, que siempre ha militat al Club Atlètic Manresa, va ser un bon corredor de mig-fons als anys 60, època en la que va conquistar alguns títols de campió de Catalunya de 800 i 1.500 metres. Ja com veterà, ha estat campió d’España de 800, 1.500, 5.000 i 10.000 metres. Quima Casas, per la seva banda, ha guanyat en tres ocasions la Marató de Barcelona (1980, 1985 i 1987), i en altres cinc ha estat segona (1981, 1982, 1983, 1984 i 1986). La atleta garrotxina, que va arribar a ser campiona d’Espanya de gran fons i plusmarquista espanyola de 100 kms. en ruta, ha estat també en sis ocasions campiona de Catalunya de marató, la darrera d’elles el 1998. Pel que respecta als principals corredors d’elit que participaran a la prova, els seus dorsals seran els següents. Homes: 2. Benito Ojeda (Fila Team); 3. Mathias Ntawalikura (Ruanda); 4. Rachid Amor (Tunisia); 5. Toni Bernadó (CV Andorra); 6. Driss Lakhouaja (Fila Team); 7. Marco d’Innocenti (Itàlia); 8. Josep Maria Roselló (Fila Domingo Catalán); 9. Joan Prats (CA Cerdanyola); 10. Wilson Kiprono Kemei (Kènia); 11. Peter Kipserem (Kènia); 12. Willy Korir (Kènia); 13. Benjamin Rotich (Kènia); 14. Marc Otero (Fila Team); 15. Manuel Fernández Pita (Fila Team); 16. Angel Valderrama (Fila Domingo Catalán). Dones: F2. Eva Sanz (CA Cerdanyola); F3. Teresa Pulido (Fila Team); F4. Tiziana Di Sessa (Itàlia); F5. Karin Schön (Suècia); F6. Esther Solera (Fila Team); F7. Alexandra Panavotou (Grècia).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.