El lleidatà Albert Sagués, nou representant dels atletes catalans

0
312

El lleidatà Albert Sagués ha sigut elegit nou president de la comissió d´atletes de la Federació Catalana d´Atletisme. L´atleta de Bellvís s´ha marcat com a principal objectiu "incrementar la presència dels atletes a la junta directiva de l´ens federatiu", va explicar. En aquest sentit, el pròxim dia 29 de març mantindrà una reunió amb els dos candidats a la presidència de la Federació Catalana, Romà Cuyàs, i Germán Alonso, als quals farà arribar les principals demandes del col·lectiu que representa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.