CAMPIONATS DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
446

Aquest diumenge 21 de març es celebren els Campionats de Catalunya de Marató en dues modalitats diferents. Barcelona celebra la seva tradicional <a href="http://www.atletisme.com/marato">Marató</a> que aquest any torna a ser simultàniament el Campionat de Catalunya de Marató que arriba a l’edició número vint-i-set. La sortida es donarà a les 08,30 hores a l’Avinguda de Maria Cristina i tindrà un recorregut urbà per Barcelona i L’Hospitalet. D’altra banda, a Palafrugell, el mateix diumenge, es celebrarà el Vè Campionat de Catalunya de Relleus en Ruta en el marc de la “<a href="http://www.capalafrugell.com/">VIIa Marató per Relleus Vila de Palafrugell</a>”. La sortida es donarà a les 10,00 hores a l’Avinguda del Mar de Palafrugell. Els equips estan formats per sis corredors que alternen relleus de 5 i 10 quilòmetres fins arribar a l’últim que fa un recorregut de 7.195 metres. Els campions de l’edició passada van ser el GEiE Gironí en la categoria masculina i el C.A. Manresa en la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.