CAMPIONATS DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
346

Aquest diumenge 21 de març es celebren els Campionats de Catalunya de Marató en dues modalitats diferents. Barcelona celebra la seva tradicional <a href="http://www.atletisme.com/marato">Marató</a> que aquest any torna a ser simultàniament el Campionat de Catalunya de Marató que arriba a l’edició número vint-i-set. La sortida es donarà a les 08,30 hores a l’Avinguda de Maria Cristina i tindrà un recorregut urbà per Barcelona i L’Hospitalet. D’altra banda, a Palafrugell, el mateix diumenge, es celebrarà el Vè Campionat de Catalunya de Relleus en Ruta en el marc de la “<a href="http://www.capalafrugell.com/">VIIa Marató per Relleus Vila de Palafrugell</a>”. La sortida es donarà a les 10,00 hores a l’Avinguda del Mar de Palafrugell. Els equips estan formats per sis corredors que alternen relleus de 5 i 10 quilòmetres fins arribar a l’últim que fa un recorregut de 7.195 metres. Els campions de l’edició passada van ser el GEiE Gironí en la categoria masculina i el C.A. Manresa en la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.