Blanco participarà al campionat del món de cros curt

0
311

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (GEiEG) es troba a Madrid, des d´on demà marxarà cap a Brussel·les per competir al campionat del món de cros curt. Blanco s´ha recuperat de la fascitis plantar que va arrossegar durant el mes de febrer i també ha superat les molèsties a les costelles que va patir fa uns dies. «He tingut un principi d´any dur pel que fa a molèsties, però afortunadament ja fa uns dies que m´entreno a un nivell mot boi em veig capaç de fer-ho bé». El lloretenc anirà al Mundial com a integrant de l´equip espanyol, on trobem atletes del nivell de Viciosa, «Penti», García, Gallardo (cinquè del món en pista coberta) i Martín. Puntuaran els quatre millors de cada equip i Blanco, per tant, es marca dos objectius. «Per una banda individualment intentaré acabar entre els vint millors, fet que consideraria com un èxit tenint en compte que els atletes de Kenya i Etiòpia són practicament invencibles». I afegeix al respecte: «Pel que fa a nivell d´equips hem de lluitar pel bronze juntament amb el Marroc i potser amb França. Si aconseguim situar quatre atletes entre els vint-i-cinc millors tindrem moltes opcions de fer podi». Blanco és un veterà a l´equip estatal i amb aquest ja haurà competit a quatre mundials de cros curt i, a més, de manera consecutiva. En el primer fa quatre anys va ser trenta-cinquè a Ostende, l´any següent va acabar en un excel·lent vint-i-setè lloc a Dublín i la passada temporada va punxar amb un discret seixanta-novè lloc a Lausana. La clau per aconseguir un bon resultat resideix, en part, en la climatologia. «Si plou i el circuit està enfangat tindré molrtes més opcions perquè fa anys que corro en platges, sobretot a Lloret. D´entrada sóc optimista».

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.