Blanco participarà al campionat del món de cros curt

0
459

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (GEiEG) es troba a Madrid, des d´on demà marxarà cap a Brussel·les per competir al campionat del món de cros curt. Blanco s´ha recuperat de la fascitis plantar que va arrossegar durant el mes de febrer i també ha superat les molèsties a les costelles que va patir fa uns dies. «He tingut un principi d´any dur pel que fa a molèsties, però afortunadament ja fa uns dies que m´entreno a un nivell mot boi em veig capaç de fer-ho bé». El lloretenc anirà al Mundial com a integrant de l´equip espanyol, on trobem atletes del nivell de Viciosa, «Penti», García, Gallardo (cinquè del món en pista coberta) i Martín. Puntuaran els quatre millors de cada equip i Blanco, per tant, es marca dos objectius. «Per una banda individualment intentaré acabar entre els vint millors, fet que consideraria com un èxit tenint en compte que els atletes de Kenya i Etiòpia són practicament invencibles». I afegeix al respecte: «Pel que fa a nivell d´equips hem de lluitar pel bronze juntament amb el Marroc i potser amb França. Si aconseguim situar quatre atletes entre els vint-i-cinc millors tindrem moltes opcions de fer podi». Blanco és un veterà a l´equip estatal i amb aquest ja haurà competit a quatre mundials de cros curt i, a més, de manera consecutiva. En el primer fa quatre anys va ser trenta-cinquè a Ostende, l´any següent va acabar en un excel·lent vint-i-setè lloc a Dublín i la passada temporada va punxar amb un discret seixanta-novè lloc a Lausana. La clau per aconseguir un bon resultat resideix, en part, en la climatologia. «Si plou i el circuit està enfangat tindré molrtes més opcions perquè fa anys que corro en platges, sobretot a Lloret. D´entrada sóc optimista».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.