Les renovades Pistes d’Atletisme Josep Molins s’inauguren amb una cursa de relleus

0
550

Les renovades pistes d’Atletisme de l’Estadi Josep Molins s’inauguraran el proper dissabte amb un seguit d’activitats esportives. Entre aquestes activitats destaca la cursa de relleus, en la qual els participants es disputaran la Copa de Sabadell. La cursa consta de 10.000 metres per relleus de 200, 400, 600, 800 o 1000 metres, a la qual els participants han de desafiar un equip integrat per 5 atletes de fons de la JAS (Joventut Atlètica de Sabadell). La inauguració començarà a les 9.30 h., amb un seguit d’activitats d’iniciació a l’atletisme que comptaran amb la participació dels nens i nenes inscrits en iniciació esportiva i dirigits pels animadors d’aquesta activitat. Poc abans de les 12 del migdia es farà l’acte oficial d’inauguració i a les 12 s’iniciarà la cursa esmentada. A les 17 h. tindrà lloc un partit de futbol entre la premsa local i l’equip Femení de Sabadell. El Regidor d’Esports, Josep Asensio, ha animat a tots els ciutadans i ciutadanes a participar a les activitats del proper dissabte. El regidor ha destacat “la importància que tenen aquests equipaments per Sabadell” i ha demanat la participació activa de tothom, “per tal de donar rellevància a un estadi oblidat durant anys però treballat i millorat dia rera dia per la ciutat Josep Molins ha reafirmat la importància de tenir un estadi com aquest. Per això, ha dit, “s’ha d’intentar aprofitar la feina que s’ha fet per dur a terme aquestes reformes”. D’altra banda, el secretari esportiu de la UFEC, Jordi Sans, ha explicat que el dissabte dia 20 també es celebrarà el Campionat Junior de Socorrisme a les Piscines Municipal Joan Serra. El secretari ha convidat tothom a assistir-hi i ha remarcat que juntament amb la inauguració de les pistes, “aquest serà també un esdeveniment de gran importància per a la ciutat”| Pistes renovades Les noves Pistes d’Atletisme Josep Molins han patit un seguit d’obres de reforma. Entre els canvis que hi ha hagut a l’equipament esportiu destaca la construcció d’un edifici d’espais complementaris i la substitució del paviment sintètic de la pista. També es va rehabilitar l’espai interior de la gespa i es va millorar la zona de llançaments i concursos. El projecte integral comptava amb un pressupost d’1.700.000 euros. La reforma es va fer gràcies a un conveni entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona pel qual les obres reben una subvenció del programa Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat. La Diputació ha aportat un total d’1.202.024,21 euros. El proper dissabte s’estrenen les noves graderies, que tenen unes dimensions totals de 64,20 metres longitudinals per 4,50 metres d’amplada i disposen de 5 nivells pels espectadors i dos passadissos de comunicació situats a la part superior i inferior. Les zones superior i lateral restants no ocupades per la nova graderia es tracten com a talussos ajardinats A més, s’han habilitat unes escales de connexió de la nova grada amb el passadís superior mitjançant travesses de tren. Les obres de reforma preveuen, a més de la construcció d’una nova graderia, la instal•lació del foto-finish al control d’arribades i han suposat una inversió de 232.937 euros. Més de 40 anys d’història L´Estadi Municipal d´Atletisme té més de 40 anys d’història: es va inaugurar el 8 de juliol del 1961. Les pistes d´atletisme van ser durant molts anys una de les millors de Catalunya. La pista era de cendra, el paviment normal d´aquella època. Des de la seva inauguració va acollir competicions de nivell com campionats provincials i alguna trobada internacional. També va ser el primer escenari del Cross de Sant Sebastià

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.