La Marató de Barcelona, que es correrà aquest diumenge, presenta un gran cartell

0
261

La 27a edició de la Marató de Barcelona reunirà aquest diumenge, a partir de les 8.30 del matí, un total de 5.350 atletes inscrits, més que en edicions anteriors. Hi seran els últims que han inscrit el seu nom en el palmarès de la competició: entre els quals hi ha el marroquí Abdesalam Serrokh, dues vegades guanyador de la prova i que encara conserva la millor marca, Benito Ojeda, també bicampió, i Eva Sanz, que va guanyar la cursa l´any 1999. Tots tres formen part del grup de favorits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.