DUATLÓ: David Henestrosa i Jessica Harrison guanyen a Moià

0
452

El duatló Vila de Moià és una prova clàssica del circuit català de la especialitat i el dissabte 13 de març va celebrar la seva onzena edició amb 249 inscrits que van participar sobre l´habitual distància de 5 km de cursa a peu inicial, 20 km de ciclisme i 2,6 km de cursa a peu final. La pluja va fer acte de presència al sector de ciclisme i va provocar nombrosos abandonaments, completant la prova nomès 217 esportistes. Dos triatletes de prestigi com el moianès David Henestrosa (C.N. Mijas) i l´anglesa Jessica Harrison (Poissy Triathlon) van realitzar una gran prova imposant-se tots dos en solitari amb uns temps finals de 55 min 11 s i 1 h 31 s, respectivament. Per darrera d´Henestrosa es va formar un grup ciclista amb 4 unitats, amb 2 atletes de l´equip que va resultar guanyador, el Club Triatló Vilanova i la Geltrú: Víctor Manuel del Corral i Agustí Roc, i 2 del Triatló Moià: Joan Capdevila i Sergi Rodríguez (actual líder del circuit català). |Del Corral, corredor procedent del duatló de muntanya va aconseguir abandonar el grup perseguidor situant-se en una definitiva segona posició, creuant la línia de meta amb un temps final de 55 min 25 s, 21 segons per davant de Roc, atleta que amb un gran final de cursa va assolir la tercera posició. La moianesa i sots campiona d´Espanya de triatló Núria Padrisa desprès de perdre contacte amb Harrison va controlar a la resta de participants de la categoria femenina, assolint una relativament còmoda segona posició amb un temps final de 1 h 6 min 7 s. En tercera posició i a 12 segons de Padrisa va finalitzar la prova Carme Tort (C.T. Sant Joan de les Abadesses) i la seva companya d´equip Teresa Benet es va situar a la primera posició provisional del circuit català. Les dones del Centre Natació Mataró es van classificar en primera posició per equips. Kilian Palop (U.P.C.) i Anna Henestrosa (U.B.) es van proclamar campions de Catalunya Universitaris.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.