La XXVII Marató Nissan X-Trail de Barcelona ja supera la participació de la darrera edició amb 3.600 inscrits (3.200 homes i 400 dones)

0
465

Quan encara manquen onze dies per a la seva celebració –serà el proper 21 de març-, la XXVII Marató Nissan X-Trail de Barcelona ja supera el nombre d’inscrits que es va registrar en la passada edició. Si l’any 2003 van ser 3.300 els participants, en aquesta ocasió són ja 3.600 els atletes inscrits, xifra a la que s’han d’afegir els 1.400 que s’han apuntat a la prova d’aproximadament un terç de marató (13,5 kms.), que aquest any es disputarà per primera vegada amb sortida conjunta d’ambdues curses des de l’avinguda Maria Cristina i arribada al mateix punt, en front de les fonts de Montjuïc. Els 4.300 inscrits totals entre les dues proves signifiquen la segona participació més alta de la història de la Marató de Barcelona després de les 6.586 persones que la van córrer el 1992, uns mesos abans dels Jocs Olímpics, i vé a premiar la promoció que s’ha fet de la prova durant el darrer any, tant a Espanya com a l’extranger. La XXVII Marató de Barcelona, organitzada conjuntament per l’ajuntament de Barcelona, l’ Associació Marathon Catalunya i Grau & Barrau Asociados, estrena a Nissan X-Trail com a ‘sponsor’ principal i comptarà una vegada més amb el patrocini esportiu de la firma Fila, que aportarà a alguns dels seus millors atletes a la cursa. La prova, que serà al mateix temps campionat de Catalunya absolut, universitari i de veterans de marató, començarà a les 8.30 hores a l’avinguda Maria Cristina i repetirà el mateix recorregut de les dues darreres edicions, completament pla i que discurrirà gairebé en la seva totalitad per el terme municipal de Barcelona excepte una petita incursió a L’Hospitalet de Llobregat. Els participants de la marató tindran sis hores per completar-la amb el circuit tancat i els del terç de marató, una hora i quaranta cinc minuts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.