La 41a edició de la Pujada a Peu als Àngels se celebrarà el 28 de març

0
368

Com ja és tradicional des de fa 41 anys, el proper 28 de març el GEiEG organitzarà la 41a edició de la Pujada a Peu als Àngels i, com ja s´ha fet en les últimes edicions, la sortida es farà des de Sant Pere de Galligants. L´arribada, un cop més, estarà situada al primer esglaó de les escales del santuari. L´edició passada, amb motiu dels 40 anys, es varen introduir un seguit de novetats en l´organització de la prova que, com a conseqüència de la bona acollida, es tornaran a repetir enguany. D´aquesta manera, a l´arribada, a banda de donar un regal i una medalla commemorativa, un entrepà i una beguda a tots els participants, també es podrà prendre xocolata calenta. A més, hi haurà un servei d´autobús per retornar a Girona per a tots aquells participants que no tinguin mitjans per fer-ho, pensant, sobretot, en els que vinguin de fora. El bus sortirà un cop finalitzat el lliurament de premis i trofeus. Quant a la inscripció, serà gratuïta per als socis, els no socis hauran d´abonar la quantitat de 2 euros i els socis del CB Girona, el Girona FC i el Servei d´Esports de la UdG tindran una inscripció reduïda d´1 euro, sempre que es faci de forma anticipada (fins el dia 26 de març, a les 19h).| Aquestes inscripcions es podran realitzar al local social i a Palau. En cas que es faci el mateix dia de la prova, el preu serà de 5 euros per a tothom. Com les últimes edicions, el control de la cursa es farà amb xip i, a partir del dimarts, 30 de març, les classificacions es podran consultar per Internet a www.geieg.net. A les instal·lacions del Grup hi haurà el tríptic amb tota la informació, de la qual cal destacar que l´organització posarà a disposició dels participants una furgoneta per traslladar la roba i pertinences al santuari i que, per motius de seguretat, no estarà permesa la participació amb gossos a la cursa. A més, amb motiu dels 70 anys de Ràdio Girona, la prova serà retransmesa en directe per l´esmentada emissora. Finalment, l’acte es clourà amb la participació de la Coral del Grup. La cursa té la col·laboració de l´Ajuntament de Girona, la Diputació, Decathlon i el suport de Caixa de Girona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.