La 41a edició de la Pujada a Peu als Àngels se celebrarà el 28 de març

0
450

Com ja és tradicional des de fa 41 anys, el proper 28 de març el GEiEG organitzarà la 41a edició de la Pujada a Peu als Àngels i, com ja s´ha fet en les últimes edicions, la sortida es farà des de Sant Pere de Galligants. L´arribada, un cop més, estarà situada al primer esglaó de les escales del santuari. L´edició passada, amb motiu dels 40 anys, es varen introduir un seguit de novetats en l´organització de la prova que, com a conseqüència de la bona acollida, es tornaran a repetir enguany. D´aquesta manera, a l´arribada, a banda de donar un regal i una medalla commemorativa, un entrepà i una beguda a tots els participants, també es podrà prendre xocolata calenta. A més, hi haurà un servei d´autobús per retornar a Girona per a tots aquells participants que no tinguin mitjans per fer-ho, pensant, sobretot, en els que vinguin de fora. El bus sortirà un cop finalitzat el lliurament de premis i trofeus. Quant a la inscripció, serà gratuïta per als socis, els no socis hauran d´abonar la quantitat de 2 euros i els socis del CB Girona, el Girona FC i el Servei d´Esports de la UdG tindran una inscripció reduïda d´1 euro, sempre que es faci de forma anticipada (fins el dia 26 de març, a les 19h).| Aquestes inscripcions es podran realitzar al local social i a Palau. En cas que es faci el mateix dia de la prova, el preu serà de 5 euros per a tothom. Com les últimes edicions, el control de la cursa es farà amb xip i, a partir del dimarts, 30 de març, les classificacions es podran consultar per Internet a www.geieg.net. A les instal·lacions del Grup hi haurà el tríptic amb tota la informació, de la qual cal destacar que l´organització posarà a disposició dels participants una furgoneta per traslladar la roba i pertinences al santuari i que, per motius de seguretat, no estarà permesa la participació amb gossos a la cursa. A més, amb motiu dels 70 anys de Ràdio Girona, la prova serà retransmesa en directe per l´esmentada emissora. Finalment, l’acte es clourà amb la participació de la Coral del Grup. La cursa té la col·laboració de l´Ajuntament de Girona, la Diputació, Decathlon i el suport de Caixa de Girona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.