IV CURSA DE MUNTANYA DEL "PIC DEL VENT"

0
432

El Pic del Vent us espera el diuemenge 4 d´abril. Els 25,1 km de la Cursa del Pic del Vent es desenvoluparan en l´entorn natural del Massís del Farell dins del municipi de Caldes de Montbui (Vallès Oriental). Les característiques d´aquest massís, amb una alçada màxima de 815 m, el converteixen en un enclau extraordinari per a desenvolupar tot tipus d´activitats esportives. Corriols, rieres, gorgs, fonts, ermites i ruïnes ibèriques, són fàcils de trobar en aquests boscos propers a la ciutat de Barcelona. Veure les cares de cansament però també de satisfacció de tots aquells que varen participar la passada temporada, així com les seves mostres de suport envers la primera edició de la cursa ens van animar des del primer moment a continuar endavant amb aquest repte. Si els forts desnivells us fan por, si us fastigueja que els pronunciats pendents dels corriols us obliguin a utilitzar les mans per a ajudar-vos a pujar, si no voleu córrer el risc de mullar-vos els peus en algun punt determinat de la cursa,… no us apunteu!!!. Però si us agrada córrer per la muntanya, si els 2.200 m de desnivell acumulat no us impressionen i penseu que les proves dures són allò que us satisfà, no ho dubteu…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.