Abdelghani guanya el Memorial Culleré

0
458

Mig miler d´atletes de diferents clubs de Catalunya i Aragó van participar ahir en la vint-i-sisena edició del Cros Ciutat de Mollerussa, Memorial Josep Ignasi Culleré, que va tindre com a guanyadors absoluts l´atleta del CA Carrefour-Dominiques El-Hassany Abdelghani, en sènior masculí, i Pepa Piñol, de l´IES la Serra de Mollerussa, en femení. Abdelghani va tindre com a principals rivals Lakhlifa Boutahri, del CA Carrefour-Dominiques i Xavier Insa, del Fila Domingo Catalán i quart de Catalunya en 1.500, grup que es va desmarcar de la resta ja a l´inici de la prova, que consistia a recórrer una distància de 8.550 metres al circuit de la Serra, que disposa d´´un terreny d´herba que es va condicionar amb la col·locació de diferents obstacles com una zona de troncs o un espai amb aigua i sorra. Abdelghani sempre va estar en primera posició. El primer atleta de Mollerussa va ser Joan Martín, dels Xafatolls, associació que organitza aquesta prova atlètica juntament amb l´ajuntament de la capital del Pla d´Urgell. En la prova femenina, de 3.750 metres, darrere de Piñol van creuar la línia de meta Carmen Martín Barros, del Sícoris club, amb deu segons de diferencia, seguida de la independent Helena Barquets i Marta Niubó. Els veterans masculí també van recórrer 8.550 metres de circuit, juntament amb la categoria promeses masculina, en què va guanyar José Antonio Diez, del CE Picornell, seguit de Joan Ribes, dels Xafatolls, i Manuel Jiménez, de l´AD Fitnes Martorell. En promeses, va quedar primer Francec Jové, del Carrefour-Dominiques. Article extret de Diari Segre

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.