Joan Clos ha donat la sortida a la Cursa Cientifica del Hospital de Sant Pau

0
310

Amb la presència d´alguns atletes destacats, com Cortés Huete i Valentía Massana, l´Alcalde de Barcelona, Joan Clos, ha donat a la sortida a la cursa científica del Hospital de Sant Pau, que té la particularitat de ser una cursa lliure on els corredors van donant voltes a un circuit pel interior del hospital fins completar 2 hores. Els resultats compelets ordenats per voltes està publicat a Internet a <a href="http://www.yellowchip.com">www.yellowchip.com</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.