vivències a la Marató de Sevilla per Quim Martorell

0
620

Hola a tothom !! Amb un xic de retard, passo a fer-vos cinc cèntims de les meves vivències a la Marató de Sevilla de diumenge passat. Varem escollir aquesta prova com a Marató d Hivern-Primavera, ja que éns l´havien presentat com una cursa amb una més que correcte organització , un circuït atractiu i plà, ideal per a fer marca i que es trobava inserida en unes dates que permetíen preparar-la acuradament. Val a dir que l´experiència, ha colmat del tot aquestes expectatives. Un fred inusual (1º de temperatura en arribar el dissabte al matí a l´aeroport), ens donà la benvinguda. De seguida anàrem a recollir el dorsal a la Fira del Corredor, instal.lada als baixos de l´Estadi de la Cartuja (que ells anomenen "Olímpico"), un fabulós edifici contruït pels Campionats del Món de no fa gaire i actualment en un desús tant lamentable com escandalós. La fira, ben muntada amb abundants stands de marques de material esportiu, serveis mèdics, podología, etc.. al recollir el dorsal, alguna petita sorpresa amb el xip groc (encara no hi estan massa acostomats !!! ). Després de fer una mica de turisme (Catedral, Giralda, Torre del Oro) …. anem a atipar-nos de pasta i descansar. La sortida de la Marató, a la illa de la Cartuja, aprop de l´Estadi, força ampla i sense empentes, malgrat els 2700 paticipants. El circuït, molt plà ( desnivell acumulat : 11 metres !! ), passejant per gairebé tots els barris de la ciutat, creuant 4 cops el Guadalquivir per quatre ponts diferents, i passant per gairebé tots els llocs emblemàtics. Avituallaments amb aigua i begudes isotòniques, força complerts cada 5 quilòmetres i esponges als quilòmetres 7,5, 12,5, 17,5 i succesius. Força animació als carrers, sobretot als darrers 8-9 quilòmetres. No vaig sentir cap clàxon impacient en tot el recorregut…. Arribada emblemàtica a l´Estadi, amb serveis i atenció al corredor força complerts : Avituallaments, fisioteràpia, servei mèdic, zona d´estiraments , dutxes …. Obsequis : bossa del corredor, samarreta de tirants "New Balance", diploma i, com no, la medalla en arribar. Preu de la inscripció : 13,60 Euros !!! Les bones sensacions es traduïren en poder fer un bon temps : 3h.13´ 47", més o menys el que volia fer (entre 3,10 i 3,15), lluny encara de la meva millor marca (2h.51´46"), però que representa el meu millor registre des del greu accident que vaig patir el 2000, millorant més de 13 minuts el resultat de la Marató de Florència del Novembre. En fí, una prova del tot recomanable per a poder fer una bona marca, amb un bon ambient i que a més dóna la oportunitat de poder disfrutar de les delícies del "pescaito frito y un vasito de "fino"….. després de córrer, és clar !!!!!.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.