L´organització de la Marató de Barcelona espera superar la xifra dels 3.000 participants

0
400

Ahir vespre s´ha presentat oficialment la 27a. edició de la Marató de Barcelona, que es disputarà el diumenge 21 de març, a partir de dos quarts de 9 del matí. Les inscripcions ja superen, en aquests moments, els 2.600 atletes i l´organització treballa per reunir la millor participació dels últims anys. El gran repte de l´organització de la Marató de Barcelona és superar àmpliament la xifra dels 3.000 participants, fet que no s´ha aconseguit en les últimes edicions. En aquests moments ja s´han sobrepassat els 2.600 inscrits, quan encara falten 17 dies per a la cursa i, per tant, sembla que s´aconseguirà fàcilment l´objectiu. A més, el 75% de les inscripcions són d´atletes estrangers, i l´organització encara espera la massiva resposta dels maratonians catalans. El que sí que és segur és que, aquest any, la línia de sortida estarà més concorreguda que mai, ja que la gran novetat d´aquesta edició és que es disputarà simultàniament una cursa de 13 quilòmetres i mig, una mica menys d´un terç de marató, per donar la possibilitat de participar-hi a més corredors populars, alguns dels quals no s´atreveixen a córrer els 42.195 metres de la marató. L´organització calcula una participació global d´uns 6.000 atletes, 4.000 en la marató i 2.000 en la cursa petita.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.