El Club Atletisme Tarragona és el millor club junior masculí de Catalunya en pista coberta

0
427

D´acord amb el rànking publicat per la <A HREF="HTTP://www.ATLETISME.COM/fca">Federació Catalana d´Atletisme </A> en base als resultats dels Campionats de Catalunya de pista coberta 2004, el Club Atletisme Tarragona ha aconseguit situar-se com el millor club junior masculí de Catalunya, empatat a punts amb l´Agrupació Atlètica de Catalunya. Aquest brillant classificació es deu als magnifics resultats aconseguits per atletes com Carles Torra, que fou campió de Catalunya en salt de llargada i tercer en l´heptathló, Robert Romaní, sotscampió en salt de llargada, Ferran Tortosa, bronze en els 60 metres llisos o Jaume Puigbarraca, finalista en 800 metres, a més d´altres set places de finalista. El club tarragoní apareix també com el cinquè millor club de Catalunya en categoria promesa masculí, el vuitè millor absolut i el tretzè millor en categoria junior femení. En totses aquestes classificacions, el < a href="http://www.clubatletismetarragona.tk">Club Atletisme Tarragona </a> és també el primer club de la província. Pel que fa al ranking individual absolut, i tot i tractar-se d ´atletes en categoria junior o promesa, atletes com Torra, Tortosa, Romaní o Adrià Serres apareixen fins a 13 ocasions entre els 15 millors de Catalunya en diferents proves. Aquestes magnífiques classificacions mostren l´excel.lent estat de forma dels atletes tarragonins, la qual els ha portat fins al màxim nivell dins l´atletisme català i estatal, i són un bon auguri pel Campionat d´Espanya junior que es disputa aquest cap de setmana a Saragossa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.