El Club Atletisme Tarragona és el millor club junior masculí de Catalunya en pista coberta

0
326

D´acord amb el rànking publicat per la <A HREF="HTTP://www.ATLETISME.COM/fca">Federació Catalana d´Atletisme </A> en base als resultats dels Campionats de Catalunya de pista coberta 2004, el Club Atletisme Tarragona ha aconseguit situar-se com el millor club junior masculí de Catalunya, empatat a punts amb l´Agrupació Atlètica de Catalunya. Aquest brillant classificació es deu als magnifics resultats aconseguits per atletes com Carles Torra, que fou campió de Catalunya en salt de llargada i tercer en l´heptathló, Robert Romaní, sotscampió en salt de llargada, Ferran Tortosa, bronze en els 60 metres llisos o Jaume Puigbarraca, finalista en 800 metres, a més d´altres set places de finalista. El club tarragoní apareix també com el cinquè millor club de Catalunya en categoria promesa masculí, el vuitè millor absolut i el tretzè millor en categoria junior femení. En totses aquestes classificacions, el < a href="http://www.clubatletismetarragona.tk">Club Atletisme Tarragona </a> és també el primer club de la província. Pel que fa al ranking individual absolut, i tot i tractar-se d ´atletes en categoria junior o promesa, atletes com Torra, Tortosa, Romaní o Adrià Serres apareixen fins a 13 ocasions entre els 15 millors de Catalunya en diferents proves. Aquestes magnífiques classificacions mostren l´excel.lent estat de forma dels atletes tarragonins, la qual els ha portat fins al màxim nivell dins l´atletisme català i estatal, i són un bon auguri pel Campionat d´Espanya junior que es disputa aquest cap de setmana a Saragossa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.