El marroquí Abdeslam Serrokh i els catalans Benito Ojeda i Eva Sanz

0
551

El marroquí Abdeslam Serrokh i els catalans Benito Ojeda i Eva Sanz, tots ells guanyadors de la prova a la darrera dècada, participaran el proper dia 21 de març a la XXVII Marató Nissan X-Trail de Barcelona, la presentació de la qual es aquest dijous 3 de març al ‘Salón Utrillo’ de l’Hotel Plaza de la capital catalana a partir de les 19.30 hores. Abdeslam Serrokh, de 33 anys i integrant del Fila Team, va guanyar la Marató de Barcelona en dues ocasions consecutives (1997 i 1998) i encara conserva el rècord de la prova (2h.09’48”) que va asolir a la seva segona participació. Benito Ojeda, de 37 anys i també pertanyent al Fila Team, es va imposar igualment en dues edicions de la Marató de Barcelona (1994 i 1996), quan la cursa finalitzaba a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. En quant Eva Sanz, l’atleta del CE Cerdanyola, de 30 anys, va guanyar la prueva en categoria femenina el 1999. Els tres són alguns dels participants d’elit (dijous es desvelaran la resta a la presentació de la prova) de la 27a edició de la Marató de Barcelona, el trajecte de la qual serà exactament el mateix que el dels dos darrers añnys, amb sortida i arribada a l’avinguda Maria Cristina a partir de les 8.30 hores. L’estrena de Nissan X-Trail com patrocinador principal i la celebració d’una cursa paralel·la de 13,5 kms. (aproximadament un terç de marató) amb sortida conjunta amb els maratonians i arribada al mateix punt seran les principals novetats de la present edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.