Bernadó i Moreno, triomfadors a la Mitja Marató de Balaguer

0
439

L´intens fred que va fer ahir al matí a Balaguer no va espantar els 280 atletes que no van dubtar a posar-se els pantalons curts i les sabatilles esportives per participar a la <a href="http://www.balaguer.net/esports/activitats/mitjamarato/mitjamarato.htm#">XVI Mitja Marató de Balaguer</a>. El gran guanyador d´<a href="http://www.balaguer.net/esports/activitats/mitjamarato/classificacio.htm">aquesta edició </a>va ser l´atleta andorrà Toni Bernadó, que va tardar 1 hora, 7 minuts i 58 segons a completar els 21 quilòmetres i 97 metres de la cursa, en què els corredors van haver de realitzar un viatge d´anada i tornada a la capital de la Noguera passant per Sant Llorenç de Montgai. Després de l´atleta del Principat, va arribar Joan Prat més de tres minuts (1 hora, 11 minuts i 41 segons). El de Tàrrega va quallar una gran prova, però no va poder fer res per seguir l´intens ritme imposat per Bernadó en el tram final de la cursa. La tercera plaça va ser per a Josep Llobera, que va creuar la línia de meta situada a la plaça Mercadal cinc minuts després que no fes el guanyador. En categoria femenina, la més ràpida va ser Noemí Moreno, que va desmostrar una gran fortalesa física i no va donar opció als rivals. La guanyadora va estar secundada al podi per Antonia Hermoso i Laura Rius, que van obtindre la segona i tercera posicions. | En veterans, el triomf va recaure en Pere Martínez, que va superar Stephen Sharp i Joan Ribes, que es van haver de conformar amb la segona i la tercera places, respectivament. D´altra banda, durant la jornada també es va celebrar la setena Diada Atlètica de Balaguer que va reunir un bon nombre d´escolars de la comarca que van participar en diverses curses pels carrers de la capital de la Noguera. A causa de la duresa de la prova, l´organització va instal·lar a la línia d´arribada un estand on es van efectuar massatges als atletes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.