L’EQUIP FEMENI CADET U. A. RUBI CAMPIO DE CATALUNYA DE CROSS ESCOLAR

0
1769

Sembla que la Unió Atlètica Rubí-PPG ha entrat en una ratxa de bons resultats, doncs així com recentment cel·lebravem els èxits obtinguts als Campionats de Pista Coberta, aquest passat cap de setmana van arribar uns excel·lents resultats a càrrec dels fondistes més joves del club atlètic. Així doncs, el passat diumenge dia 29 la UAR es desplaçà fins a la ciutat veïna de Sabadell per disputar el Campionat de Catalunya de Cross escolar, on competiren des de les categories benjamí fins a la cadet, i on la UAR comptava amb un total de 15 participants. Per sort, va ser una matinal marcada pel Sol i per un circuit força curt i planer, factors que els rubinencs van aprofitar al màxim per anar sumant al llarg del matí uns notables resultats a nivell individual, com per exemple les 7es posicions de Sandra Díez a la cursa cadet femení i de Guillem Denó-Fargas a l’aleví masculí, o les 9es de Margarita Monterrubio i Dàmaris Aragón a la cadet i infantil femení respectivament. Però l’alegria més gran arribà amb la classificació per equips, ja que, per una banda, l’equip aleví masculí -format per Guillem Denó, Dídac Salas, Sergi Aranda, Dani Granado i Ismael Aparicio- aconseguí quedà subcampió de Catalunya, i l´equip Cadet femení integrat per S.Díez, M. Monterrubio, Paloma Aranda, Raquel Sanroman i les germanes Edurne i Maria Adalid aconseguiren quedà campiones de Catalunya, pujar dalt de tot del pòdi i penjar-se la medalla d´or. Ja la setmana passada les seves companyes d´equip aconseguiren el sub-campionat de Catalunya als relleus de pista coberta, demostrant així que és un equip cada cop més consolidat i que de moment no para d´aportar èxits a Rubí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.