La XXVII Marató Nissan X-Trail de Barcelona ja supera els 2.000 inscrits, un 30% més alta que la del darrer any en aquestes dates

0
394

La XXVII Marató Nissan X-Trail de Barcelona, que es disputarà el proper dia 21 de març, ja ha superat els 2.000 inscrits quan encara manquen quelcom més de tres semtanes per la seva celebració. La xifra és un 30 per cent superior a la que es va registrar en aquestes mateixes dates en la darrera edició, a la qual s’hi van inscriure 3.300 atletes, i la organització és optimista de cara a assolir l’objectiu dels 4.000 inscrits només per a la marató. Al marge d’ello, s’esperen unes altres 2.000 inscripcions per a la cursa de 13,5 kms. (aproximadament un terç de marató) que se celebrarà per primera vegada amb sortida conjunta amb els maratonians des de l’avinguda Maria Cristina i arribada al mateix punt. Les inscripcions per a les dues curses poden realitzar-se a les seus de Marathon Catalunya (C/ Jonqueres, 16; Planta, 15; 08003 Barcelona) i Grau & Barrau Associats (C/ Elisabets, 5; Entressòl 2ª, 08001 Barcelona), co-organitzadors de la Marató amb l’ajuntament de Barcelona, així com en diverssos Fila Running Points de Catalunya (Deportes Atleta’s y Bikila Pujades de Barcelona; Esports Parra de Girona; L’Aire Esports de Granollers; California Esports de Sabadell; Olarria Intersports de Vilanova i La Geltrú; i Running Vallès, de Sant Cugat del Vallès) o a travès d’internet (<A HREF="HTTP:/www.barcelonamarathon.com ">www.barcelonamarathon.com</A> ). El preu, fins el día 7 de març, és de 30 euros per a la marató i 10 euros per al terç de marató (45 i 15 a partir del dia 8). La inscripció serà gratuita per a una de les dues proves al comprar unes sabatilles Fila en qualsevol d’aquests centres abans del 7 de març, mentre que tots els participants en amdues curses rebran una samarreta d’aquesta mateixa marca.| Els participants a la Marató de Barcelona, que estrenarà a Nissan X-Trail com ‘sponsor’ principal i comptarà una vegada més amb el patrocini esportiu de la firma Fila, disposaran de sis hores de termini per a finalitzar la prova, que començarà a les 8.30 hores i discorrirà gairebé en la seva totalitat per el terme municipal de la capital catalana excepte una petita incursió a L’Hospitalet de Llobregat. Els que participin en el terç de marató tindrán una hora i 45 minuts de termini

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.