CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 20 i 10 KM. MARXA

0
427

Aquest diumenge 29 de febrer l’Ajuntament del Prat del Llobregat amb la col·laboració del Club Pratenc Associació d’Atletisme organitzen el Vè Campionat de Catalunya Absolut de 20 quilòmetres marxa masculí i el XXIVè de 10 quilòmetres femení conjuntament amb el XXIXè Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat. La matinal atlètica es desenvoluparà en el circuit urbà situat a l’Avinguda Verge de Montserrat del Prat del Llobregat i està prevista la participació d’atletes importants com José Antonio González Gorbacho, recent Campió d’Espanya de 50 km en ruta, David Marquez i Juan Manuel Morales, Campió de l’edició anterior. | HORARI 11,30 h 20 km Absolut masculí 12,15 h 10 km Absolut femení

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.