Aquest diumenge es disputa la Mitja Marató Ciutat de Balaguer

0
451

La cursa es celebrarà aquest diumenge 29 de febrer de 2004. L’hora de sortida és a 2/4 d’11 del matí. La cursa es considerarà tancada a les 2 h. 30’ d’haver començat. Cursa oberta a tothom sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat. Distància de 21,097 Km. Certificada per R.V. meassurer AIMS . Recorregut: Balaguer (sortida Passeig de l’Estació – Gerb – Sant Llorenç – Balaguer (arribada plaça del Mercadal). Avituallament cada 5 Km. aproximadament.| • Hi haurà servei guarda-roba i dutxes. Entrada gratuïta a la piscina coberta (cal portar banyador, gorra i sabatilles de bany). • Les categories es regiran per l’any de naixement, i queden establertes, dividides en categories masculina i femenina, de la següent manera: 1 M – 7 F nascuts posteriors a 1986 2 M – 8 F nascuts del 1984 al 1986 3 M – 9 F nascuts del 1964 al 1983 4 M – 10 F nascuts del 1954 al 1963 5 M – 11 F nascuts del 1944 al 1953 6 M – 12 F anteriors a 1944 • L’organització podrà sol•licitar el D.N.I. o document identificatiu per comprovar l’edat de l’atleta. • A tot participant que acabi la cursa se li farà lliurament d’una bossa amb provisions i un obsequi. • L’organització disposa d’una assegurança per cobrir qualsevol accident que es produeixi durant el desenvolupament de la cursa. • Els drets d’inscripció són de 7 euros. • Tancament d’inscripció: Les inscripcions es tancaran el dia 26 de febrer, o quan s’arribi a 300 inscrits. No es podrà fer cap inscripció el mateix dia de la cursa. • Pel sol fet de participar, s’accepta el present reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l’organització, que serà inapel•lable. PREMIS • Als 10 primers de la general masculina i a les 5 primeres de la general femenina. • Als 3 primers de cada categoria (sempre que no en tinguin a la general). • El primer classificat de la general masculí i femení, serà obsequiat amb un pernil. L’equip guanyador, tant masculí com femení amb una cistella. Els primers classificats balaguerins, masculí i femení, amb un viatge d’un cap de setmana. • El rècord del circuit es premiat amb 300 euros tant en categoria masculina com en categoria femenina: Josep M. Casas Ledesma (1h. 5’ 20’’) Elisenda Pucurull Caldenteny (1h. 18’ 51’’)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.