Els atletes del Club Atletisme Sant Celoni Andrea i Robert Díez Campions de Catalunya.

0
517

Tres medalles d´or s´hi han endut el germans Díez del Campionat de Catalunya d´Atletisme Juvenil, en pista coberta, celebrat a Vilafranca del Penedès, aquest cap de Setmana. Andrea Díez s´ha proclamat Campiona de Catalunya en pista coberta en les distàncies de 60 (7,93) i 200 metres llisos, en aquesta última prova, fent el rècord del campionat amb una marca de 25,58. En Robert Díez, amb un salt de 13,57 M. s´ha proclamat Campió de Catalunya de Triple Salt. | Moltes felicitats a tots dos i als seus entrenadors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.