El CA Tarragona present en multiples fronts aquest cap de setmana

0
479

Els atletes del Club Atletisme Tarragona afronten els propers dies 28 i 29 de febrer un dels caps de setmana de major activitat de tota la temporada, amb participació amb poves internacionals, campionats nacionals i campionats de Catalunya en diferents modalitats. Carles Torra debutarà amb la selecció espanyola, en l´<a href="http://www.sportec.es/www/rfea/datosrfea/circular/cir200440.pdf">Encontre Internacional de proves combinades juior-promesa que es disputarà a la localitat francesa de Mondeville</a>. En aquest encontre, la selecció espanyola s´enfrontarà a equips d´alt prestigi atlètic, com són França, Regne Unit i Rússia. Torra afrontarà la prova després d´haver-se recuperat de la lesió que va patir en el català junior, en la prova dels 60 metres tanques, i amb la mirada posada en el Nacional junior que es disputa el cap de setmana següent a Saragossa. Annabel Martí, per la seva banda, disputarà a Santiago de Compostela el <a href="http://www.cross2004.com">Nacional de Cros en categoria junior</a>, després de la seva gran actuació en el Nacional de clubs, en el que finalitzà en la posició 24. Martí continua en un gran estat de forma, com ho mostra el sotscampionat de Catalunya de cros universitari aconseguit el cap de setmana pasat, en la seva primera participació com a atleta universitària. La prova, que tindrà lloc a les 10:30 hores del diumenge 29, consta d´un recorregut de 6 quilòmetres, pel circuit del Monte do Gozo, que es preveu bastant pla però amb força fang. Anna Solé prendrà part durant el matí del diumenge dia 29 en el <a href="http://www.atletisme.com/fca">Campionat català de proves combinades en categoria juvenil</a>, que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès. Solé participarà en la prova del pentathló, que es composa dels 60 metres tanques, salt d´alçada, llançament de pes, salt de llargada i 600 metres llisos.| També a Vilafranca del Penedès es disputarà el dissabte per la tarda el tradicional Encontre per delegacions territorials sub-23, amb participació d´atletes en categoria promesa, junior, juvenil i cadet. Un bon nombre d´atletes del Club Atletisme Tarragona participaran en aquest encontre dins de l´equip de la delegació tarragonina. Tot i que l´equip encara no està confirmat a hores d´ara, de ben segur que atletes com Barbara Pintado, Esther Aragones, Anna Bertran, Eulalia Vidal, Adria Serres, Robert Romaní, Ferran Tortosa o Didac Ciurana entre molts altres, hi seran presents. L´equip masculí lluitarà amb l´equip de Barcelona per la victòria, de la qual tan sols els van separar 2.5 punts l´any passat. Per la seva banda, l´equip femení lluita`ra com cada any amb l´equip de Girona per la segona posició, com ha succeït en els darrers anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.