Joan Albert Camps i Anna Serra primers a L´Ametlla del Vallès

0
417

L´agrupació esportiva Baliga-Balaga va organitzar el passat diumenge 22 de febrer la tercera edició del duatló de muntanya de L´Ametlla del Vallès, prova que es va disputar sobre la distància de 6´5 km de cursa a peu, 23 km de ciclisme de muntanya (desnivell acumulat de 350 metres) i 3,5 km de cursa a peu, donant la cloenda a la segona edició del circuit català de l´especialitat. El Club Triatló Vilanova i la Geltrú va obtenir una nova victòria per equips situant a Joan Albert Camps i a Víctor Manuel del Corral a les dues primeres posicions al decurs del primer sector de la competició. Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) va superar a del Corral al sector de ciclisme i va mantenir un esplèndid frec a frec amb Camps al tercer i definitiu sector de la prova, sense aconseguir avantçar-lo. Camps va creuar la línia de meta en primera posició amb un temps total de 1 h 47 min 11 s, només 7 segons més ràpid que Catllà. Víctor Manuel del Corral i Pau Zamora van assolir la tercera i quarta posicions amb uns registres de 1 h 49 min 02 s i 1 h 52 min 41 s, respectivament.| A la categoria del equips femenins el Club Natació Vic – ETB va aconseguir la primera posició destacant la participació de la júnior Jordina Muntadas que va finalitzar a la sisena posició absoluta. La lluita per la classificació individual femenina va estar marcada per la participació de la membre de l´equip estatal de triatló d´hivern Anna Serra, que va prendre prou avantatja al primer segment per no poder ser neutralitzada per la imbatuda fins l´ocasió Meritxell Giménez, que va realitzar el millor temps parcial al segment de ciclisme reduint a la meitat els 2 minuts i mig de diferència de la cursa a peu inicial. El tercer segment no va produir diferències al cap de cursa i Serra va creuar com guanyadora la línia d´arribada amb un temps final de 2 h 18 min 59 s, finalitzant en segona posició Giménez amb un registre de 2 h 21 min 34 s. Anna Llobet (C.N. Mataró) va pujar al tercer graó del pòdium amb un temps final de 2 h 27 min 52 s. La segona edició del circuit català de duatló de muntanya ha incrementat el nivell de participació respecte a l´edició anterior en un 50 %, passant a disputar-se sobre un cicle inter-anual des de novembre del 2003 fins el febrer del 2004, amb unes expectatives optimistes per passar de les actuals 5 proves consolidades fins a les 7 previstes per la propera edició. Dins l´aspecte esportiu individual el rànquing de participació masculí ha quedat encapçalat per Jaume Consola (C.N. Reus Ploms), Joan Domènech (C.T Sant Joan de les Abadesses) i Santi Ribot (C.T. Granollers), i pel que respecta a la classificació femenina Meritxell Giménez (independent), Betlem Polo (C.N. Barcelona) i Regina Mola (C.N. Mataró) han assolit les tres primeres posicions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.