Home General Joan Albert Camps i Anna Serra primers a L´Ametlla del Vallès

Joan Albert Camps i Anna Serra primers a L´Ametlla del Vallès

0

L´agrupació esportiva Baliga-Balaga va organitzar el passat diumenge 22 de febrer la tercera edició del duatló de muntanya de L´Ametlla del Vallès, prova que es va disputar sobre la distància de 6´5 km de cursa a peu, 23 km de ciclisme de muntanya (desnivell acumulat de 350 metres) i 3,5 km de cursa a peu, donant la cloenda a la segona edició del circuit català de l´especialitat. El Club Triatló Vilanova i la Geltrú va obtenir una nova victòria per equips situant a Joan Albert Camps i a Víctor Manuel del Corral a les dues primeres posicions al decurs del primer sector de la competició. Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) va superar a del Corral al sector de ciclisme i va mantenir un esplèndid frec a frec amb Camps al tercer i definitiu sector de la prova, sense aconseguir avantçar-lo. Camps va creuar la línia de meta en primera posició amb un temps total de 1 h 47 min 11 s, només 7 segons més ràpid que Catllà. Víctor Manuel del Corral i Pau Zamora van assolir la tercera i quarta posicions amb uns registres de 1 h 49 min 02 s i 1 h 52 min 41 s, respectivament.| A la categoria del equips femenins el Club Natació Vic – ETB va aconseguir la primera posició destacant la participació de la júnior Jordina Muntadas que va finalitzar a la sisena posició absoluta. La lluita per la classificació individual femenina va estar marcada per la participació de la membre de l´equip estatal de triatló d´hivern Anna Serra, que va prendre prou avantatja al primer segment per no poder ser neutralitzada per la imbatuda fins l´ocasió Meritxell Giménez, que va realitzar el millor temps parcial al segment de ciclisme reduint a la meitat els 2 minuts i mig de diferència de la cursa a peu inicial. El tercer segment no va produir diferències al cap de cursa i Serra va creuar com guanyadora la línia d´arribada amb un temps final de 2 h 18 min 59 s, finalitzant en segona posició Giménez amb un registre de 2 h 21 min 34 s. Anna Llobet (C.N. Mataró) va pujar al tercer graó del pòdium amb un temps final de 2 h 27 min 52 s. La segona edició del circuit català de duatló de muntanya ha incrementat el nivell de participació respecte a l´edició anterior en un 50 %, passant a disputar-se sobre un cicle inter-anual des de novembre del 2003 fins el febrer del 2004, amb unes expectatives optimistes per passar de les actuals 5 proves consolidades fins a les 7 previstes per la propera edició. Dins l´aspecte esportiu individual el rànquing de participació masculí ha quedat encapçalat per Jaume Consola (C.N. Reus Ploms), Joan Domènech (C.T Sant Joan de les Abadesses) i Santi Ribot (C.T. Granollers), i pel que respecta a la classificació femenina Meritxell Giménez (independent), Betlem Polo (C.N. Barcelona) i Regina Mola (C.N. Mataró) han assolit les tres primeres posicions.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.