CAMPIONAT D´ESPANYA EN PISTA COBERTA

0
509

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de febrer, es celebrarà la quaranta edició del Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta al Palau dels Esports “Velòdrom Lluís Puig” de València. Més de vuitanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. Aquest Campionat d’Espanya és decisiu per a la formació de l’equip estatal que participarà als Campionats del Món que es celebraran a Budapest (Hongria) del 8 al 7 de març. De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Jordi Mayoral (GEiEG), inscrit en les proves de 60 i 200 metres, atleta que va ser campió d’aquestes dues distàncies en l’edició de 1995. En 800 m cal destacar a Miquel Quesada (FCB), en els 1.500 metres destaca la presència de Xavier Areny (FCB). En 60 m tanques, Javier Vega (FCB) intentarà reeditar el títol aconseguit l’any 2.000. En salts podem destacar als joves Joan Planas (AAC-UBAE) en salt amb perxa, Albert Pujades (AAC-UBAE) en salt d’alçada, i Pere Joseph (FCB) en triple salt; i per últim a Marc Magrans (Playas C.) que és un dels favorits en la prova de l’heptatló. En dones destaca la presència de Carme Blay (V. Terra i Mar), que intentarà sumar un títol més als seus nou campionats estatals consecutius en la distància de 60 m llisos. En 400 metres destaca Laia Forcadell (Integra 2), en 800 metres, Montse Mas (FCB), i en la prova de 1.500 metres, Natàlia Rodríguez (CA Adidas) és la clara favorita per aconseguir el seu primer títol estatal absolut en pista coberta. En 3.000 metres destaca la presència de Rosa Maria Morató (FCB), en perxa, Gemma Pagès (GEiEG) intentarà estar en els llocs d’honor després d’haver batut el rècord català absolut en tres ocasions durant aquesta temporada. En alçada destaca la jove promesa Estefania Guillena (AAC-UBAE), i la llançadora Irache Quintanal (FCB) també es troba dintre de les favorites en el llançament de pes. Per últim en la prova de pentatló, Imma Clopes (G. Costa Brava) lluitarà per aconseguir un títol més a la seva llista de 6 campionats estatals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.