Rècord de participació de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, Mitja mes ràpida de Catalunya amb 173 atletes per sota de 1:20

0
346

El fondista kenyà Edwin Soi, amb un registre d’1:04:45, en categoria masculina i la kenyana Anne Kosgei amb 1:13:39 en dones, guanyadors de la IX Mitja Marató Gavà Castelldefels Gavà Gran Premi Diputació de Barcelona celebrada avui diumenge 15 de febrer de 2004. Potser l’alt grau d’humitat (90 %) no ha permès millorar les marques. Per equips el California Esports ha dominat en categoria masculina i el Fila Domingo Catalán en categoria femenina. <br> <a href="http://www.atletisme.com/fotos2004/mitjadegava/">Fotos de la Cursa</a> i <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/gava/">Resultats</a>.| El corredor del Kenya Edwin Soi ha fet bons els pronòstics i s’ha presentat el primer a l’arribada seguit molt de prop del tanzà Daniel Sipe amb el mateix temps del guanyador 1:04:45. Tots dos atletes africans han imposat un fort ritme durant tot el recorregut (amb una temps mig de 3.05) i, a partir del quilòmetre 8, s’ha allunyat dels seus immediats perseguidors: Roger Roca del C.A. Igualada, tercer amb 1:05:56, primer català. A la general femenina, l’atleta kenyana del Adidas, Anne Kosgei, ha aturat el crono en 1:13:39 (lluny del rècord del circuit que l’any 2002 va establir la també kenyana Anne Jalegat en 1:11:57). En segon lloc ha arribat la atleta del Olimpo Ma José Pueyo amb 1:14:26, mentre que l’atleta guanyadora l’any passat, Esther Solera amb 1:18:06 ha arribat en tercer lloc. La IX Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà ha esdevingut una gran festa de l’esport amb la participació record de 1.728 corredors arribats a meta i els 173 atletes per sota de 1:20:00. Prova organitzada pels Patronats d’Esports dels ajuntaments de Gavà i Castelldefels, la Diputació de Barcelona i el Club Atletisme Gavà. La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà ha superat, amb nota alta i es consolida com una de les proves més importants del calendari Català i Espanyol. Resultats complets a Internet: http://www.atletisme.com/classificacions/gava/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.