Rècord de participació de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, Mitja mes ràpida de Catalunya amb 173 atletes per sota de 1:20

0
442

El fondista kenyà Edwin Soi, amb un registre d’1:04:45, en categoria masculina i la kenyana Anne Kosgei amb 1:13:39 en dones, guanyadors de la IX Mitja Marató Gavà Castelldefels Gavà Gran Premi Diputació de Barcelona celebrada avui diumenge 15 de febrer de 2004. Potser l’alt grau d’humitat (90 %) no ha permès millorar les marques. Per equips el California Esports ha dominat en categoria masculina i el Fila Domingo Catalán en categoria femenina. <br> <a href="http://www.atletisme.com/fotos2004/mitjadegava/">Fotos de la Cursa</a> i <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/gava/">Resultats</a>.| El corredor del Kenya Edwin Soi ha fet bons els pronòstics i s’ha presentat el primer a l’arribada seguit molt de prop del tanzà Daniel Sipe amb el mateix temps del guanyador 1:04:45. Tots dos atletes africans han imposat un fort ritme durant tot el recorregut (amb una temps mig de 3.05) i, a partir del quilòmetre 8, s’ha allunyat dels seus immediats perseguidors: Roger Roca del C.A. Igualada, tercer amb 1:05:56, primer català. A la general femenina, l’atleta kenyana del Adidas, Anne Kosgei, ha aturat el crono en 1:13:39 (lluny del rècord del circuit que l’any 2002 va establir la també kenyana Anne Jalegat en 1:11:57). En segon lloc ha arribat la atleta del Olimpo Ma José Pueyo amb 1:14:26, mentre que l’atleta guanyadora l’any passat, Esther Solera amb 1:18:06 ha arribat en tercer lloc. La IX Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà ha esdevingut una gran festa de l’esport amb la participació record de 1.728 corredors arribats a meta i els 173 atletes per sota de 1:20:00. Prova organitzada pels Patronats d’Esports dels ajuntaments de Gavà i Castelldefels, la Diputació de Barcelona i el Club Atletisme Gavà. La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà ha superat, amb nota alta i es consolida com una de les proves més importants del calendari Català i Espanyol. Resultats complets a Internet: http://www.atletisme.com/classificacions/gava/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.