La XXVII Marató NISSAN X-Trail de Barcelona ja té 1.200 inscrits.

0
512

Quan encara resta un mes i mig per a la seva celebració, la XXVII Marató NISSAN X-Trail de Barcelona, que s’esdevindrà el proper 21 de març, ha arribat ja a la xifra de 1.200 inscripcions, la majoria d’elles procedents de l’estranger. La prova barcelonina tindrà el mateix recorregut de 42.195 metres que la passada edició, totalment pla i urbà, amb sortida i arribada a l’Avinguda Maria Cristina, i la principal novetat d’aquest any serà la cursa de 13.500 metres (aproximadament un terç de marató) que es disputarà simultàniament. La sortida d’ambdues curses serà conjunta a partir de les 8.30 hores i també serà comú el recorregut dels primers quilòmetres i el punt d’arribada, davant de les Fonts de Montjuïc, encara que els participants en el terç de marató disposaran d’un temps límit d’una hora i 45 minuts per cobrir els 13,5 km. i no s’ensolaparan amb els que ho facin a la marató. Aquests, per la seva banda, disposaran d’un temps límit de 6 hores per a finalitzar el seu recorregut de 42,195 km que els portarà primer fins a l’Hospitalet de Llobregat, creuarà després tota Barcelona d’oest a est per la Gran Via i, en arribar al districte de Sant Andreu, tornarà al punt de sortida passant per llocs tan emblemàtics com el Fòrum Universal de les Cultures, la Vila Olímpica i les Rambles. El preu de la inscripció per a la marató és de 30 euros (45 des del 7 fins al 20 de març) i de 10 euros (1 des del 7 fins al 20 de març) per al terç de marató. La Marató de Barcelona, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de la ciutat, Marathon Catalunya Barcelona, i Grau&Barrau Asociados, amb la col•laboració de la Federació Catalana d’Atletisme, comptarà una altra vegada amb el patrocini esportiu de Fila, que aportarà a gran part dels seus atletes d’èlit, i amb el de NISSAN com a Patrocinador Oficial. En aquesta edició el polivalent NISSAN X-Trail serà el vehicle oficial de la Marató. Un vehicle compromès amb l’esperit esportiu, que acompanyarà als corredors al llarg de tot el recorregut sense parar d’encoratjar-los. Expert en arribar al destí, per dur i difícil que pugui ser el trajecte, X-Trail recolzarà als corredors durant els més de 42 km perquè ells també puguin veure realitzat el seu objectiu: assolir la meta. La Marató de Barcelona és la segona marató més ràpida de les que es fan a Espanya i els rècords de la cursa els tenen des de 1998 el marroquí Abdeslam Serrokh (2h.09’48”) i la palentina Ana Isabel Alonso (2h.30’05”). El madrileny Alberto Juzdado i la marroquina Kenza Wahbi van guanyar la darrera edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.