Berta Castells torna a batre el rècord d´Espanya de llançament de martell

0
340

L´atleta tarragonina Berta Castells, amb 20 anys acabats de fer, va tornar a batre el rècord d´Espanya absolut de llançament de martell durant la celebració del Criterium de Llançaments d´Hivern, celebrat a l´estadi Serrahima de Barcelona. La llançadora de la UD Torredembarra va millorar per dues vegades l´anterior registre (65,70 metres) per deixar-lo en 67,21. Castells és la dominadora absoluta d´aquesta disciplina a Espanya, com ho demostra el fet que ha millorat el rècord en set ocasions des de l´any 2001.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.