XAVI GUINOVART S’ENDÚ EL XXXVII CROS DE ST.PAU

0
401

Aquest diumenge es va celebrar a Ribes una nova edició del cros de Sant Pau, enguany es va arribar a una xifra rècord de participació amb 110 atletes inscrits a la cursa i mes de 100 persones a la caminada. La cursa va ser animada des dels primers quilometres, l’atleta local del "Cornellà At." Jordi Martínez va encendre la traca al primer quilòmetre i només Xavi Guinovart va ser capaç de seguir-lo a una distancia de 50 metres, al voltant del km 4 Guinovart agafava a Martínez i poc més tard ja el deixava, el vilanoví va fer un fort canvi a l’inici de la pujada al Montgrós i ja a les antenes havia encolomat una diferencia de més de 100 mts al ribetà, Guinovart va fer una baixada impecable que li va permetre arribar a Ribes amb molta avantatge i fins i tot es va relaxar als carrers del poble, l’atleta vilanoví entrava primer a la línia de la Plaça Marcer amb la segona millor marca de l’historia de la prova 52:00, aquest registre va ser 30 segons superior al que fa 5 anys va establir Luis Ramirez com a record de la prova.| Pel que fa a Martínez va tenir molts problemes de flat durant la baixada i al km 10 es va veure superat per l’atleta forà Martín González i pel Roquetenc Julio Merino, finalment als últims dos quilometres es va refer una mica i va pogué entrar tercer juntament amb el segon classificat a l’esprint, el temps que van fer va ser de 53:50. En categoria de Veterans el vencedor va ser Martín González seguit pel roquetenc Julio Merino, tercer va ser Albert Tubau, mentre que quart era Antonio Medel. En Post-veterans categoria de mes de 50 anys, el vencedor va ser José Serrano seguit pel ribetà Joan Guerra, Andrés León i el també ribetà Jaume Gabaldà. Pel que fa a les fémines també es va assolir un record de participació ja que en van prendre part 17, la primera plaça se la van jugar la vilafranquina Carmen Blanco i la ribetana Laura Ríos Torquet, la ribetana va aconseguir sobrepassar a Blanco durant la pujada pero en el descens Blanco es va refer i finalment es va imposar. La tercera Plaça se la va endur la roquetenca Pilar Guallar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.