CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS – CIUTAT DE MANRESA

0
420

Més de quatre-cents atletes s’han donat cita a Manresa per a disputar el Campionat de Catalunya Individual de Cros, organitzat pel Club Atlètic Manresa al circuit annex a l’Estadi Municipal d’Atletisme del Congost. Rosa Maria Morató (FCB) i Ayad Lamdasesm (Dominiques C. Lleida) assegurat matemàticament la victòria en el Circuit Gran Premi Català de Cros gràcies a les seves victòries en el Cros Curt i Cros Llarg respectivament. En la categoria masculina del cros llarg el campió català ha estat Carles Castillejo (FCB) gràcies a la seva segona posició darrera de l’atleta d’origen marroquí, en tercer lloc i per tant sots-campió de Cataluny, Roger Roca (CA Igualada), i en quarta posició del cros i medalla de bronze, Josep Maria Roselló (Fila DC ). En dones, la victòria ha estat per a Judit Pla (Integra 2) que ha renovat el títol de cros llarg igual que el campió masculí, Carles Castillejo. En segona posició s’ha classificat Sílvia Montané (FCB) i en tercera Gemma Masnou (JAS). En el cros curt, ja hem comentat la victòria de Rosa Maria Morató (FCB) en la categoria femenina, seguida i medalla de plata per Meritxell Calduch (CA Manresa), i en tercer lloc ha entrat Louise Brown (AAC-UBAE) que no opta a pòdium per la seva condició d’estrangera, i per tant la medalla de bronze ha estat per Anna Bové (Integra 2). En homes Fco. Javier Munuera (J.H. Playas Castellón) s’ha emportat el títol de Campió de Catalunya de Cros Curt, en segona posició ha entrat Marco Antonio Cepeda (FCB), i en tercera, i medalla de bronze Lluís Mezquida (FCB). <BR> <a href="http://www.atletisme.com/fotos2004/crosmanresa">Fotos del Cros </a> fetes per Alberto Ruiz responsable de Premsa i Comunicació de la FCA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.