La Paeria impulsa la fusió entre el CA Lleida-UdL i Carrefour-Dominiques

0
581

La regidora d´Esports, Montse Parra, va assegurar ahir en declaracions a SEGRE que s´ha ofert de mediadora entre els dos clubs d´atletisme de la ciutat, el Carrefour Dominiques i el CA Lleida-UdL per impulsar la fusió dels dos clubs en una sola entitat amb l´objectiu que aquest esport arribi a la màxima categoria en poc temps, com ha passat amb altres disciplines. "Espero que em diguin alguna cosa perquè primer ho havien de consultar amb les seues directives respectives. Els vaig oferir el paper de mediadora i que convocaríem una reunió a la regidoria, però la Paeria no es posarà en les negociacions que els dos clubs puguin portar a terme", va explicar Parra. La millor solució. La regidora veu la fusió com "la millor solució" perquè l´atletisme lleidatà progressi. "Les institucions no podem apostar fort per un esport quan hem de repartir ajudes entre molts clubs d´una mateixa disciplina", va assenyalar Montse Parra. Segons ha pogut saber aquest diari, encara no s´han establert contactes formals entre tots dos clubs encara que sí que ha hi ha hagut converses. Segons sembla, la voluntat d´arribar a un acord hi és, però les dos entitats estudien pros i contres d´una hipotètica fusió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.