El Barça vol fitxar l´estrella del Dominiques, el marroquí Landassem

0
648

L´atleta marroquí i estrella del Carrefour-Dominiques, Ayad Landassem, podria fitxar la pròxima temporada pel FC Barcelona. El director tècnic del club, Antonio Cànovas, va reconèixer a aquest diari que la gran figura del seu equip ha despertar l´interès de la secció blau-grana després de l´espectacular inici de temporada que ha protagonitzat. Landassem serà, precisament, un dels representants del Carrefour Dominiques al Campionat de Catalunya de cros que se celebrarà dissabte a Manresa. A més, hi seran, entre altres, Iván Espílez, els marroquins El-Kouyali i Hassani, Pau Bundo, Benito Nogales, Guillem Farran, José Miguel Díaz i els júniors Albert Camarasa, Francesc Lázaro, Raúl Butaci i Albert i Sergi Casas. Per la seua part, el CA Lleida-UdL participarà amb Eva Ledesma, Josep Cuenca, Sandra Sarri, Enric Pons, Marc Agraz, Albert López, Alfons Farran i Júlia Gilabert, entre altres. Així mateix, diumenge es disputarà el Campionat de Catalunya absolut indoor a Vilafranca del Penedès, on el Carrefour Dominiques competirà amb Lemen fatty (alçada), Joel Noguera (perxa), Bonaventura Homs (pes), Guillermo López i Cristóbal García (400 metres), Alex Iranzo (200 metres), Albert Andrade (triple) i Alberto Castillo (60 metres tanca). Per part del CA Lleida-UdL, participaran en el Català Francesc Bonet i Laia Vilalta (800 m), Natzaret Morell (200m) i Ramon Pérez (60 metres tanca). En una altre ordre de coses, Carrefour Dominiques i CA Lleida-UdL veuen amb bons ulls la idea de crear un equip fort a partir de la seua unió, tot i que primer volen sospesar els pros i contres amb les seues respectives directives. S´ha de recordar que la Paeria, com va reconèixer a SEGRE la regidora d´Esports, Montse Parra, s´ha ofert com a mediadora per aconseguir que els dos clubs d´atletisme de la ciutat es fusionin amb l´objectiu d´arribar a la màxima categoria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.