El Barça vol fitxar l´estrella del Dominiques, el marroquí Landassem

0
361

L´atleta marroquí i estrella del Carrefour-Dominiques, Ayad Landassem, podria fitxar la pròxima temporada pel FC Barcelona. El director tècnic del club, Antonio Cànovas, va reconèixer a aquest diari que la gran figura del seu equip ha despertar l´interès de la secció blau-grana després de l´espectacular inici de temporada que ha protagonitzat. Landassem serà, precisament, un dels representants del Carrefour Dominiques al Campionat de Catalunya de cros que se celebrarà dissabte a Manresa. A més, hi seran, entre altres, Iván Espílez, els marroquins El-Kouyali i Hassani, Pau Bundo, Benito Nogales, Guillem Farran, José Miguel Díaz i els júniors Albert Camarasa, Francesc Lázaro, Raúl Butaci i Albert i Sergi Casas. Per la seua part, el CA Lleida-UdL participarà amb Eva Ledesma, Josep Cuenca, Sandra Sarri, Enric Pons, Marc Agraz, Albert López, Alfons Farran i Júlia Gilabert, entre altres. Així mateix, diumenge es disputarà el Campionat de Catalunya absolut indoor a Vilafranca del Penedès, on el Carrefour Dominiques competirà amb Lemen fatty (alçada), Joel Noguera (perxa), Bonaventura Homs (pes), Guillermo López i Cristóbal García (400 metres), Alex Iranzo (200 metres), Albert Andrade (triple) i Alberto Castillo (60 metres tanca). Per part del CA Lleida-UdL, participaran en el Català Francesc Bonet i Laia Vilalta (800 m), Natzaret Morell (200m) i Ramon Pérez (60 metres tanca). En una altre ordre de coses, Carrefour Dominiques i CA Lleida-UdL veuen amb bons ulls la idea de crear un equip fort a partir de la seua unió, tot i que primer volen sospesar els pros i contres amb les seues respectives directives. S´ha de recordar que la Paeria, com va reconèixer a SEGRE la regidora d´Esports, Montse Parra, s´ha ofert com a mediadora per aconseguir que els dos clubs d´atletisme de la ciutat es fusionin amb l´objectiu d´arribar a la màxima categoria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.