La web del Club Atletisme Tarragona compleix el 1er any amb 37.500 visitants

0
488

Aquest dilluns 26 de gener es compleix el primer aniversari de la web del Club Atletisme Tarragona, que es troba en l´adreça www.clubatletismetarragona.tk. Durant aques temps la pàgina ha rebut més de 37.500 visitants, és a dir, més de 100 visites diàries, xifra molt important tractnt-se d´una entitat amb pocs socis i d´un esport minoritari. La pagina web ofereix informació, actualitzada constantment, sobre les activitats que es duen a terme en el club, així com les competicions en què qualsevol membre del club pren part. Hi ha també secció de fotografies, resultats, notes de premsa i un fòrum en el que qualsevol persona pot debatre o participar en els diferents temes oberts. Però sobretot, la pàgina web s´ha mostrat com un insustituïble punt de trobada dels aficionats a l´atletisme, socis i no socis, tarragonins o d´arreu de Catalunya, que els permet estar en contacte i compartir experiències sobre la seva activitat atlètica, així com sobre les moltes activitats socials que el club organitza. Actualment, la pàgina web del club ocupa la posició 92 en el rànquing de les 1000 pàgines web d´atletisme de tot l´estat, per ordre de visitants rebuts. A destacar també que, durant aquest primer any, quasi un 5% de les visites rebudes provenia de l´estranger, d´entre les quals un 1% dels Estats Units, un altre 1% d´altres països europeus (Alemania, França i Regne Unit) i un altre 1% de Sudamèrica. La pàgina web, elaborada, mantinguda i constantment millorada per en Didac Rios, amb la col.laboració d´altres socis del club, als quals felicitem públicament per la seva dedicació, com han fet, durant aquest primer any, multitud d´entitats catalanes relacionades amb el mon de l´esport, que han fet arribar al club de diferents maneres les seves felicitacions per tan elaborada pàgina. Finalment, us invitem a tots que la visiteu i utilitzeu, ja que un altre dels seus objectius es posar a la vostra disposició tota la informació disponible que el club genera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.