Blanco finalitza en novè lloc en el cros d´Haro

0
433

L´atleta lloretenc del GEiEG, Josep Lluís Blanco, va aconseguir ahir classificar-se en novena posició en el cros internacional d´Haro (La Rioja). El lloretenc, però, va estar present en el grup que liderava la prova fins al setè quilòmetre, en què va notar el fort ritme portat fins aquell moment i va haver d´afluixar. Això va ser aprofitat per Ivan Hierro i per Carlos Garcia, que van aconseguir avançar el lloretenc, relegant-lo a la novena posició. El guanyador final del cros va ser Sergei Lebid, campió europeu, que va sorprendre els africans Kipkosgei (segon al campionat del món) i Hicham Chatt, amb un canvi de ritme prop de l´arribada. Blanco va atribuir la posició a «la distància. Jo em preparo per una distància més curta», tot i que es va mostrar satisfet de «la meva progressió». D´altra banda, és possible que Blanco participi en els 3.000 lliures del Gran Premi Vodafone, a Saragossa, on vol batre el seu rècord gironí, de 7.59, aconseguit el 2001. També participarà al Campionat estatal amb el GEiEG.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.