Maria Vasco, millor Marca d´Espanya en 5 Km. Marxa 21´19"

0
367

Magnifica matinal atlètica a Viladecans. Avui s’ha celebrat al Parc Torre Roja de Viladecans, el XVIII Gran Premi de Marxa Atlètica de Viladecans. La viladecanenca Mari Vasco (Playas de Jandia) s’ha imposat amb 21.19 min, a la seva rival atlètica i també viladecanenca Eva Pérez Trujillo (F.C. Barcelona) amb 21.40. El temps de Mari Vasco representa la millor marca espanyola femenina dels 5000 metres amb Ruta i es degut al fort ritme portat per les dues primeres atletes. A destacar també la actuació de Maite Gargallo (Scorpio 71) com a 3ª classificada amb un temps de 21.55. A la prova masculina de 10.000 m, el guanyador ha estat J. Manuel Morales del Castillo (Unió Colomenca) amb un temps de 43.10 min seguit de molt a prop per David Sánchez Ferrer (A.A. Catalunya) amb 43.55 min i el tercer classificat a meta ha estat el Leandre Cotos Muñoz (Unió Colomenca) amb 45.38. Bon temps i temperatura ideal per la practica esportiva. Un any mes, el Circuit ple de públic. 250 inscrits amb molts atletes de categories de promoció. <br> <a href="http://www.atletisme.com/fca/Marxa/viladecans2004.pdf">Resultats complets</a> <br> Fotos de la prova <a href="http://usuarios.lycos.es/racew2004/galeriasfotograficas/viladecans2004.htm"> per Racewalker</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.