Maria Vasco, millor Marca d´Espanya en 5 Km. Marxa 21´19"

0
554

Magnifica matinal atlètica a Viladecans. Avui s’ha celebrat al Parc Torre Roja de Viladecans, el XVIII Gran Premi de Marxa Atlètica de Viladecans. La viladecanenca Mari Vasco (Playas de Jandia) s’ha imposat amb 21.19 min, a la seva rival atlètica i també viladecanenca Eva Pérez Trujillo (F.C. Barcelona) amb 21.40. El temps de Mari Vasco representa la millor marca espanyola femenina dels 5000 metres amb Ruta i es degut al fort ritme portat per les dues primeres atletes. A destacar també la actuació de Maite Gargallo (Scorpio 71) com a 3ª classificada amb un temps de 21.55. A la prova masculina de 10.000 m, el guanyador ha estat J. Manuel Morales del Castillo (Unió Colomenca) amb un temps de 43.10 min seguit de molt a prop per David Sánchez Ferrer (A.A. Catalunya) amb 43.55 min i el tercer classificat a meta ha estat el Leandre Cotos Muñoz (Unió Colomenca) amb 45.38. Bon temps i temperatura ideal per la practica esportiva. Un any mes, el Circuit ple de públic. 250 inscrits amb molts atletes de categories de promoció. <br> <a href="http://www.atletisme.com/fca/Marxa/viladecans2004.pdf">Resultats complets</a> <br> Fotos de la prova <a href="http://usuarios.lycos.es/racew2004/galeriasfotograficas/viladecans2004.htm"> per Racewalker</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.