XVIII GRAN PREMI DE MARXA CIUTAT DE VILADECANS

0
579

El proper 25 de gener el CA Viladecans organitza el "XVIII GRAN PREMI DE MARXA CIUTAT DE VILADECANS". De tots es coneguda la gran tradició per la Marxa Atlètica que hi ha a Viladecans, fet que ens ha portat organitzar aquesta prova i que alhora es consolidi com a una de les proves de major participació i qualitat del Calendari Nacional. Aprofito aquestes línies per animar-vos a participar en aquesta Festa de l’Atletisme i inclogueu aquesta prova dintre del vostre calendari de competicions. Per a que conegueu una mica més les seves característiques us adjunto el seu <a href="http://www.atletisme.com/clubs/viladecans">díptic i cartell</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.