LLiga Internet 2004

0
250

Després de la primera prova puntuable per la LLiga Internet 2004, Running Vallès encapçala en rànking de clubs masculins amb un total de 402,05 punts, seguit, per aquest ordre, de Tennis La Salut i Maimakansu, amb 368,13 i 358,21 respectivament. Running Vallès, l´equip més nombrós de la LLiga amb 32 participants, va tenir una multitudinària participació a Terrassa aportant un total de 25 atletes. El primer atleta classificat va ser Mané Espinosa amb 1:22:40. i l´actual campiona de la categoria F40 a la LLiga 2003, Lucia Caballero, va repetir el podi de l´any passat per veteranes de 40 amb un temps de 1:38:40. La propera prova puntuable per la LLiga Internet 2004 son els 10k de Sant Antoni, tot un clàssic del calendari català de curses de fons i que es celebra aquest proper cap de setmana.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.