Més de 200 atletes en la primera Cursa de l´Oli celebrada a les Borges.

0
481

Més de dos-cents participants, dividits en un total de 18 clubs atlètics arribats de tot Catalunya, es van donar cita ahir en la primera Cursa de l´Oli, que es va celebrar a la localitat lleidatana de les Borges Blanques. La prova va estar organitzada pel Club Atlètic Borges, en col·laboració amb l´ajuntament de la ciutat, i va formar part del programa de la Fira de l´Oli de les Borges Blanques, que es va celebrar aquest cap de setmana passat. La cursa, que es va disputar sobre un circuit urbà de deu quilòmetres, estava dividida en categories segons les edats, i hi va haver premis per als tres primers classificats de cada una, així com un trofeu per al campió i la campiona absoluts. En categoria masculina, es va imposar Xavier García Insa, del club Fila Domingo Catalán de la Gironella, que va completar el circuit en 34 minuts, el segon lloc va ser per Berezouk Berulakkun i la tercera plaça se la va emportar Jordi Martínez. En la categoria femenina, en què només van participar quinze atletes, la victòria va ser per a Noemí Moreno Castañeda, del CAI d´Igualada, que va acabar el recorregut en 41 minuts. Els clubs que més participants van aportar a la cita van ser el Club Atlètic Borges, amb un total de 18 atletes; el Bombers de Lleida; la CE Park-la Pineda i el Tarragona Fondistes, aquest dos últims pertanyents a la província de Tarragona. Es tracta de la primera cursa que organitza aquest modest club lleidatà, que compta amb mig any de vida. Andre Salvador, president del club lleidatà, va destacar la gran acollida que va dintre l´acte entre la població, i Francesc Mir, regidor d´Esports de l´ajuntament de la localitat, va confessar que li agradaria que en un futur la cursa comptés "dins del rànquing de curses competitives de Catalunya".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.