CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS INDOOR

0
434

Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. El Futbol Club Barcelona s’ha mostrat com el gran dominador d’aquesta edició aconseguint la victòria tant en la categoria masculina com en la femenina. En homes l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en segona posició i l’Integra 2 en tercera. El domini del FCB es veu clarament en les deu victòries individuals de les tretze disputades. En dones el segon classificat ha esta l’Integra 2 seguit de l’Agrupació Atlètica de Catalunya en tercer. El FC Barcelona també s’ha mostrat molt superior amb un total de vuit primers llocs individuals i tres segons llocs. El últims llocs que determinen el descens a la categoria B han estat per la Joventut Atlètica de Sabadell en dones i la U.A. Barberà, en homes. En la jornada matinal s’ha celebrat el Campionat de clubs en la categoria B on el C.A. Dominiques, en homes i el C. A. Laietània, en dones, s’han imposat i han aconseguit l’ascens a la categoria A. Classificació Femenina 1 FC BARCELONA 97 punts 2 INTEGRA 2 80 punts 3 AA CATALUNYA-UBAE 79 punts 4 CA MANRESA 51.5 punts 5 GEE GIRONI 48 punts 6 CA VIC 46.5 punts 7 GIRONA CB-CAP 43 punts 8 J. A. SABADELL 13 punts Classificació Masculina 1 FC BARCELONA 100 punts 2 AA CATALUNYA-UBAE 84 punts 3 INTEGRA 2 69 punts 4 CA MANRESA 51 punts 5 GEE GIRONI 49 punts 6 JA SABADELL 38 punts 7 CE UNIVERSITARI 35 punts 8 UA BARBERÀ 33 punts

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.