Cortés Huete s’adjudica per tercer any consecutiu la Mitja Marató de Terrassa

0
456

Francisco Javier Cortés Huete ha estat el guanyador de la Cinquena Edició de la Mitja Marató de Terrassa, cursa que s’ha disputat avui dia 18 de gener a la ciutat vallesana. L’atleta badaloní s’ha imposat amb autoritat als seus rivals aconseguint un temps d’una hora, quatre minuts i 32 segons, i d’aquesta manera igualant la millor marca de la cursa, registre que ell mateix va aconseguir l’any 2002. Cal tenir en compte que Cortés Huete s’adjudica per tercer any consecutiu la Mitja de Terrassa, demostrant que passa per un estat de forma envejable. A més de tres minuts ha entrat el segon classificat, el marroquí Dris Lakohuaja, amb un temps d’una hora, set minuts i 51 segons. Cal destacar la tercera posició de l’atleta local Marc Otero, que ha recorregut els més de 21 quilòmetres de la Mitja amb un temps d’una hora, nou minuts i 50 segons. D’altra banda, Fermín Cacho, el millor atleta espanyol de tots els temps, ha disputat tot l’itinerari de la Mitja de Terrassa. L’atletà sorià, amb un temps d’una hora 33 minuts i vint segons, ha arribat el número 367 i s’ha demostrat a sí mateix per primera vegada que és capaç de córrer una Mitja Marató. També s’ha de destacar la participació d’Albert Batlle, exregidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, amb un temps d’una hora, 35 minuts i set segons. En categoria femenina, Kensa Wahbi ha guanyat de manera incontestable. L’atleta marroquina, amb una marca d’una hora, quinze minuts i un segon, ha establert el nou rècord de la prova, rebaixant el record anterior en més de quatre minuts. Wahbi ha demostrat de bon principi que estava més en forma que les seves rivals i ha arribat a la línia de meta amb gairebé tres minuts de ventatge sobre la segona classificada. D’aquesta manera, Eva Jiménez ha estat la segona classificada amb un temps d’una hora, disset minuts i 49 segons, mentre que Esperanza Zuriguel Perez ha arribat en tercera posició amb un temps d’una hora, 26 minuts i 28 segons. Pel que fa a la categoria de minusvàlids, el corredor Roger Puigbò ha tornat a demostrar que en la seva categoria no té rival. L’atleta de Sant Julià de Vilatorta ha creuat la línia d’arribada amb un temps de 53 minuts i 55 segons. D’altra banda, Jordi Madera, amb un temps d’una hora, deu minuts i 23 segons, i Rafael Botello, amb un temps d’una hora, dinou minuts i dinou segons, han arribat en segon i tercer lloc respectivament. La participació en aquesta edició de la Mitja Marató ha estat un èxit. Segons fonts de l’organització, s’ha arribat als 1.400 inscrits, superament àmpliament el nombre de la passada edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.